Sobranský líder nastúpi aj s exchemesákmi

Vlado Kríž. Blokár, exchemesák.
Vlado Kríž. Blokár, exchemesák. (Autor: Marián Škuba)
Sportnet|19. jan 2013 o 00:00

K nahrávačovi Mirovi Mattovi pribudol ako čerstvá posila blokár Vladimír Kríž.



HUMENNÉ. Prvá volejbalová liga mužov začína tohtoročnú etapu. V skupine Východ ostáva odohrať poslednú štvrtinu základnej časti.

Zatiaľ suverénnym lídrom sú volejbalisti Sobraniec, druhé miesto patrí humenskému „béčku“, ktorého základ tvoria volejbalisti juniorského veku, keďže táto kategória svoju samostatnú súťaž nemá.

Sobranskí volejbalisti v doterajšom priebehu sezóny prehrali iba jediný zápas (v Košiciach 1:3), sú suverénom a káder pripravujú už na baráž o postup do extraligy.

Najčerstvejšou posilou je blokár Vladimír Kríž. Exchemesák, ktorý v závere uplynulej sezóny slávil klubový i svoj tretí majstrovský titul.

„K okolnostiam odchodu sa vyjadrovať nechcem, stal som sa hráčom bez zmluvy a s Mirom Mattom sme ešte v jeseni debatovali, že by som mohol Sobranciam v nadstavbe pomôcť. Vyšlo to tak, že som tam a budem sa snažiť naplniť postupové extraligové ciele,“ podotkol Vladimír Kríž.

Normálny zápas

V dvojzápase Humenné B - Sobrance (dnes od 11. hodiny) sa tak „Žižo“, ako znie prezývka 197 centimetrov vysokého volejbalistu, postaví na opačnú stranu chemesáckej siete. Prostredie mestskej haly pozná dokonale.

„Nie je to zápas proti áčku, kde by boli emócie isto väčšie, takto to vnímam ako normálny zápas. Nevnímam žiadnu nostalgiu, skôr pôjde o to, aby som sa v novom družstve čo najviac zohral,“ dodal Vladimír Kríž.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Sobranský líder nastúpi aj s exchemesákmi