Zápas po dlhej dobe. Mladí hokejisti zdolali na letnom turnaji Nemcov

Slovenskí hokejisti do 20 rokov, ilustračná fotografia.
Slovenskí hokejisti do 20 rokov, ilustračná fotografia. (Autor: TASR)
TASR|29. júl 2021 o 20:57

Najbližšie budú hrať proti Dánsku.

Nemecko 20 – Slovensko 20 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)

Góly: 39. Rutkowski (Blank, Leonhardt) – 6. L. Nemec (Myklukha), 36. Kašlík (Lašák, Fatul), 60. Krajč (do prázdnej bránky)

Vylúčení: 1:5, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:1

Rozhodovali: Schadewalt, Flad – Jung, Egger

Zostava SR 20: Boľo – Ejem, Petrovický, Fatul, Bečár, Bakala, Zubák, Miklovič, Groch – Krajč, Myklukha, Chromiak, Kupčo, Faith, Libor Nemec, Lašák, Kašlík, Bačo, Jedlička, Géci, Kolenič

FÜSSEN. Slovenskí reprezentanti do 20 rokov zvíťazili vo svojom úvodnom zápase na turnaji Summer Challenge 2021 v nemeckom Füssene.

V stredajšom zápase zdolali domácich Nemcov 3:1. V piatok o 15:00 SELČ čaká na zverencov trénera Podkonického druhý zápas proti Dánsku. Informoval o tom portál hockeyslovakia.sk.

Hlas po zápase

Andrej Podkonický, tréner SR 20: "Sme radi, že sme vyhrali. Chalani hrali po dlhej dobe zápas a podali veľmi dobrý výkon. Mali sme výbornú prvú tretinu, dali sme gól a vytvorili sme si aj ďalšie šance. Druhá tretina bola z našej strany trochu slabšia. Párkrát sme mali dlhé striedanie, Nemci nás zatlačili a dostali sme sa pod tlak. Dali sme však gól v oslabení, tie nám dnes išli veľmi dobre.

V treťom dejstve sme viedli o gól, hra bola vyrovnaná a snažili sme sa udržať si náskok. Výhru sme spečatili gólom do prázdnej bránky. Hráčov musím pochváliť za obetavú hru, výborne chytal brankár Boľo. Dáni sú pre nás trochu neznámou, musíme sa sústrediť na náš výkon, našu hru a nepozerať sa na druhých."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Zápas po dlhej dobe. Mladí hokejisti zdolali na letnom turnaji Nemcov