Slováci v skupine s Kirgizskom, Ukrajinou a Portugalskom

SITA|23. aug 2008 o 13:27

BRATISLAVA 23. augusta (SITA) - Akademický výber SR vo futsale odcestoval v sobotu 23. augusta do dejiska majstrovstiev sveta univerzitných výberov do slovinského Koperu. Slováci nastúpia na svoj prvý ...

BRATISLAVA 23. augusta (SITA) - Akademický výber SR vo futsale odcestoval v sobotu 23. augusta do dejiska majstrovstiev sveta univerzitných výberov do slovinského Koperu. Slováci nastúpia na svoj prvý zápas v pondelok 25. augusta proti Kirgizsku, o deň neskôr ich preveria Ukrajinci a v stredu si zmerajú sily s Portugalskom. Všetky tri stretnutia sa začínajú o 16.30 h. V nominácii trénera Dušana Gibu figuruje dvanásť hráčov domácej súťaže a dvaja náhradníci. Pôvodne mal na šampionát odcestovať aj František Šporánek, no zlomenina nohy ho vyradila z hry. Jeho miesto zaujal Matúš Kyjovský.


Program akademického výberu SR na MS univerzitných výberov v slovinskom Koperi (25. - 31. augusta 2008):

pondelok 25. augusta: Kirgizsko - Slovensko (16.30)

utorok 26. augusta: Ukrajina - Slovensko (16.30)

streda 27. augusta: Slovensko - Portugalsko (16.30)


Nominácia SR:

Martin Totka, Igor Remák (4FSC Karpatia UK Bratislava), Marek Habaj, Ondrej Habaj (obaja Across Pinerola Bratislava), Gabriel Bartošek, Pavol Gabaš (obaja Slov-matic FOFO Bratislava), Karol Grega, Matúš Kyjovský, Erik Klema (všetci RCS Košice), Jozef Genčúr (ŠK Mima Divus Trnava), Egon Zorád, Gabriel Švec (obaja ŠK Futsal Team Levice)

Náhradníci: Tomáš Bagin (Across Pinerola Bratislava), Dušan Rafaj (Slov-Matic Fofo Bratislava)

Realizačný tím: Vladimír Gažo (vedúci výpravy), Dušan Giba (tréner), Jozef Duhony (asistent trénera), Saša Orviský (masér), Miroslav Kucharič (vedúci mužstva)


Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Futsal»Slováci v skupine s Kirgizskom, Ukrajinou a Portugalskom