Slabšia chvíľka Spišiakov

Povinné tri body. V zápase kola budú chcieť Spišiaci po Stropkove a Medzeve opäť naskočiť na víťaznú vlnu, no líder z Hanisky ich poriadne preverí.
Povinné tri body. V zápase kola budú chcieť Spišiaci po Stropkove a Medzeve opäť naskočiť na víťaznú vlnu, no líder z Hanisky ich poriadne preverí. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|16. aug 2014 o 00:00

Proti lídrovi chcú doma získať ďalšie tri majstrovské body.



SP. NOVÁ VES. Tri majstráky a jeden pohárový zápas majú za sebou zverenci najmladšieho treťoligového trénera Branislava Ondáša.

V dvoch súbojoch vo Vranove a Stropkove ťahali Novovešťania za kratší koniec a nedarilo sa im na pohárovej scéne.

Slabšia chvíľka

Jarnými výsledkami a dobrou hrou „ondášovci“ nabažili náročného spišskonovoveského fanúšika. Jarnú časť mali Spišiaci excelentnú a tak vstup do novej sezóny a ďalšie víťazstvá sa brali ako samozrejmosť.

Prehru z prvého kola vo Vranove 1:2 možno označiť ako nešťastnú. Domácu víťaznú premiéru s Prešovom B 1:0 ako povinnú, ale výsledok 0:3 zo Stropkova zaskočil všetkých.

Náladu si mohli Spišiaci vylepšiť v stredu v Medzeve, kde ich však kvalitný domáci tím vylial z pohárovej súťaže.

„Každé mužstvo počas sezóny zastihne kríza resp. slabšia chvíľka. Verím, že to je aj momentálne náš prípad. Po úspešnej jari každý očakáva nadviazanie na víťaznú sériu, ale v novej súťaži už je to oveľa ťažšie,“ vysvetlil tréner FK Spišská Nová Ves Branislav Ondáš.

Hostia lídra

Ako menší reparát za krutú prehru 0:3 v Stropkove by sa považoval postup cez Medzev.

Nestalo sa tak a v druhom domácom zápase tak čaká na Spišiakov nesmierne náročný duel s Haniskou.

Ich súper je na čele treťoligovej súťaže, ešte neokúsil trpkosť prehry a nie tak dávno poriadne potrápil Novovešťanov (2:1) na ich domácom trávniku v jarnej časti súťažného ročníka 2013/2014.

O pokutovom kope, ktorý vyrobil útočník Boroš, sa ešte dlho hovorilo a až zábery zo stiahnutia v šestnástke za dres upokojili búrlivú debatu.

„Vo väčšej pohode sú hráči hostí. Sú na prvom mieste, od začiatku sezóny sa im darí. My máme za sebou spomínanú slabšiu chvíľku, no všetci hráči chcú zabojovať o ďalšie domáce dôležité tri body. Okrem dlhodobo zranených hráčov za posledný týždeň nikto nehlásil vážnejšie zranenie,“ skonštatoval tréner Branislav Ondáš.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Slabšia chvíľka Spišiakov