Škrtel: Na 99 percent zostávam v Liverpoole

(Autor: TASR/AP)
TASR|14. jún 2013 o 19:30

Futbalový obranca sa vyjadril k odvolaniu reprezentačného dua aj k svojej budúcnosti v klube.

SENEC. Na finálovom turnaji 7. ročníka Coca-Cola Školský pohár 2013 sa zúčastnil vo funkcii ambasádora slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel. Na sprievodnej tlačovej konferencii v Národnom tréningovom centre v Senci sa vyjadril k aktuálnej situácii v reprezentačnom tíme i o svojej budúcnosti v FC Liverpool, kde by mal zotrvať aj v ďalšej sezóne.

"Odvolanie trénerov Stanislava Grigu a Michala Hippa bolo krokom, ktorým chce vedenie zväzu vyriešiť všetko to, čo sa doteraz stalo. Musím ale povedať, že nie vo všetkom sú vinní tréneri. My hráči sme im na ihrisku veľa nepomohli, neuľahčili ich robotu. Stále ma mrzí, že som nemohol chalanom v stretnutí s Lichtenštajnskom pomôcť. Trénerom Grigovi a Hippovi sa však chcem za vykonanú prácu poďakovať. Vymenovanie nového trénera budeme rešpektovať. Pevne verím, že novému trénerovi a nám hráčom sa bude dariť lepšie ako doteraz," povedal kapitán nášho tímu, ktorý naposledy nehral pre kartový trest.

Škrtel v nedeľu odcestuje do Chorvátska na zvyšok dovolenky. Bude to oddych, spojený s tréningom. "Na prvý zraz pred novou sezónou s FC Liverpool, ktorý bude 2. júla, chcem prísť dobre pripravený."

Škrtel tiež zareagoval na šumy okolo jeho prípadného prestupu do iného klubu. "Šumy boli, sú a budú, to je novinárska robota. S FC Liverpool mám trojročnú zmluvu, nič by sa na nej nemalo meniť. Neprebehli žiadne rokovania s inými klubmi. Tréner mi viackrát povedal, že so mnou počíta, čo platí aj pre vedenie klubu, vyzerá to tak, že na 99% zostanem v Liverpoole, jedno percento si nechávam do zálohy. Budúcnosť neriešim, čo má prísť, príde, nechávam to na klub a môjho agenta."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Škrtel: Na 99 percent zostávam v Liverpoole