Škrt k trom bodom bolo vylúčenie

František Hanc avizuje pre hráča aj finančný postih.
František Hanc avizuje pre hráča aj finančný postih. (Autor: mirano)
Sportnet|18. aug 2015 o 00:00

Sninský tréner Hanc je na previnilca Popoviča riadne nahnevaný.



SNINA. V treťoligovom šlágri Snina – Stropkov sa body delili (1:1). Kormidelník domáceho mužstva František Hanc vzhľadom na priebeh stretnutia remízu berie.

Od 25. minúty totiž hrali Sninčania v oslabení, prehrávali síce iba chvíľu, lebo na gól súpera z 54. minúty dokázali reagovať hneď o päť minút. Mrzí ho zbytočné vylúčenie.

Nahustený program

Sninskí futbalisti ukončili svoj druhý anglický týždeň, takže program na začiatku sezóny mali riadne nahustený.

Začalo to troma majstrákmi, uplynulú stredu cestovali pohárovo do Svitu a pokračovali štvrtým treťoligovým kolom. Za štrnásť dní piaty zápas...

„Niektorí hráči nám vinou zranení chýbali, zostavu sme tak obmenili, nebola optimálna, ale všetci hráči, ktorí dostali šancu, sú futbalisti MFK Snina, takže až taký problém v tom nevidím. Napokon si svoje miesto na trávniku zastali, viac ako hodinu sme hrali v oslabení, k tomu dusné počasie, takže dostali zabrať,“ konštatoval František Hanc.

Hnev na previnilca

Dôležitý okamih stretnutia sa udial v 25. minúte, keď po druhej žltej karte musel ísť predčasne pod sprchy sninský stredopoliar Popovič.

Na Sninčanov tak čakalo viac ako hodiné oslabenie.

„Dôvod vylúčenia som nevidel, ale vnímam ho zrejme ako zaslúžené. Prvá žltá karta bola za faul, keď vstúpil do situácie až príliš agresívne, to beriem, ale druhý faul sa odohral úplne mimo diania hry. Zrejme nezvládol emócie, atakoval protihráča. Ani rozhodca tento zákrok hneď neevidoval, až na pokyn asistenta udelil žltú kartu. Popovič nás svojou nerozvážnosťou veľmi oslabil, bol som v tom čase veľmi nahnevaný, lebo nechal mužstvo v „štichu“, takto skúsený futbalista nekoná. Bude nám v najbližšom stretnutí určite chýbať, budeme mať pohovor, určite minimálne zaplatí poplatok za svoje vylúčenie, ktorým bude klub potrestaný,“ poznamenal sninský kouč.

Berú aj bod

I keď remíza v domácom prostredí je zväčša strata, po záverečnom hvizde brali v sninskom tábore aj tento bod.

Pre Stropkovčanov to bola prvá strata v sezóne.

„Bod berieme. Pred zápasom sme chceli tri, ale vzhľadom na vývoj udalostí vnímame ako dobrý výsledok aj remízu. I keď sme mali viac šancí ako súper, hráčom nechcem nič vyčítať. V dusnom počasí a oslabení bojovali, nechali na trávniku všetko,“ dodal František Hanc.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Škrt k trom bodom bolo vylúčenie