Šarišanku posilnili reprezentantky Slovenska a Maďarska

Sportnet|27. feb 2013 o 00:00

Prvá hokejová ligy žien má za sebou posledné kolo základnej časti. Dnes pokračuje štvrťfinálovými zápasmi play–off.

Ženský hokejový klub Šarišanka 2000 Prešov hostí od 19.30 h v Ice arene súperky z Martina.

PREŠOV. Družstvo trénera Šarišanky Prešov Jaroslava Baláža hostilo v poslednom kole prvej časti súťaže Poprad. Na domácom ľade si úspešnejšie počínali prešovské hokejistky.

Zámerom Prešova bolo pred play–off družstvo posilniť. Hráčky, o ktoré mali v Prešove záujem, už obliekli dresy Šarišanky vo víťaznom stretnutí s Popradom.

„Zo Zvolena sme získali seniorskú reprezentačnú brankárku Slovenska Kvakovú. Ďalšia reprezentantka Brémová prišla ako kmeňová hráčka bratislavského Slovana. Z Maďarska je tu Tóthová, členka tamojšej reprezentácie, ktorá ale už za nás v minulosti hrala. Novotná s Kolovou sú zase členkami slovenskej osemnástky,“ predstavil nové posily Šarišanky tréner J. Baláž.

„Všetky vhodne zapadli do našej zostavy a sú pred zápasmi play–off s Martinom prísľubom. K ich dobrým výkonom sa pripojili ostatné naše kmeňové hráčky a spoločným rovnakým dielom prispeli k zaslúženej výhre nad Popradom. Dnes (od 19.30 h) začíname v štvrťfinále play–off doma s Martinom, ktorý v tabuľke základnej časti skončil o jednu priečku pred nami. Druhý zápas, prípadne aj rozhodujúci tretí, by sa hral teda na ľade v tabuľke základnej časti lepšie postaveného tímu. To však nemení nič na skutočnosti, že posilneným celkom chceme ísť ďalej.“

Prešov – Poprad 6:4 (2:1, 3:0, 1:2)

V poslednom zápase základnej časti prvej hokejovej ligy žien hral Prešov v zložení: Kvaková (Jablonovská) – Tóthová, Čurmová, Brémová, N. Paľová, Jašová, Bodáková, M. Paľová – Čarnoká, J. Štofaníková, Mi. Stašová - Fortunová, Kolová, Mišková – Novotná, S. Štofaníková, Kolcunová – Sabolčinová.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Šarišanku posilnili reprezentantky Slovenska a Maďarska