Moje vízie sa zrútili, vraví Pirát po prvej prehre na knokaut v kariére

(Zdroj: OKTAGON MMA., Autor: petersulic.sk)
SvetMMA|29. júl 2023 o 14:36

Po prehre prelomil mlčanie.

PRAHA. Išlo o jeden z najočakávanejších súbojov piatkového turnaja Oktagon 45: špeciál. Víťaz mal byť budúcim vyzývateľom šampióna strednej váhy Patrika Kincla.

Stret Samuela "Piráta" Krištofiča a Roberta Bryczeka sa však nakoniec skončil o dosť skôr, než sa vo všeobecnosti medzi českými a slovenskými fanúšikmi očakávalo.

Bryczek predviedol bezchybný výkon a za menej než minútu prvého kola doslova umlčal pražskú Štvanicu.

Obľúbeného Slováka knokautoval Bryczek vôbec ako prvý zápasník v jeho doterajšej kariére MMA.

Napriek tomu, že sklamanie bolo v tíme Krištofiča obrovské, bývalý dočasný šampión strednej váhy Oktagonu už na druhý deň na sociálnej sieti Instagram poskytol oficiálne vyjadrenie.

Zástupca trnavského Spartakus Fight Gymu neskrýval sklamanie z výsledku, no druhým dychom sa hneď poďakoval fanúšikom za podporu, ktorá sa mu po porážke dostala.

Krištofič odkaz zakončil pozitívne so slovami, že hoci prehry v živote prichádzajú, poučenie sa z nich je najlepšou odpoveďou.

No, je to, ako to je. Vieš, že to môže prísť ale pokiaľ sa ti to nestane, máš pocit akoby sa ťa to netýkalo. Prvé ukončenie a to expres. Aj to je fightlife. Ďakujem za pekné a podporné správy, je to od Vás veľmi pekné a vážim si to.

Vďaka všetkým ktorí pri mne stoja a pomáhajú mi v prípravách. Či už sú to partneri, tréneri, sparingovia alebo vy samotní fans. Najväčšie víťazstvo mám doma, toho som si vedomý.

No aj napriek tomu sa mi tento kalich horkosti bude dlho a ťažko vstrebávať. Moje vízie sa zrútili ako domček z karát. Taký je šport, taký je život.

Nemôže každý deň svietiť len slnko. Z víťazstiev sa môžeme tešiť, z prehry sa môžeme učiť. Aj keď príde nepríjemný dážď, pomôže to stromčeku nakoniec rásť. Milujem vás,“ zakončil vyjadrenie elitný slovenský bojovník MMA.

Samuel Krištofič má medzi profesionálmi bilanciu 16 víťazstiev a šiestich porážok.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon MMA»Moje vízie sa zrútili, vraví Pirát po prvej prehre na knokaut v kariére