Ružomberok zdolal doma Podbrezovú 2:0

Domácich poslal do vedenia skúsený kanonier Pavol Masaryk.
Domácich poslal do vedenia skúsený kanonier Pavol Masaryk. (Autor: SITA)
SITA|8. máj 2015 o 21:35

Domácim však kalia radosť z výhry dve vylúčenia.

Fortuna liga 2014/15 (29. kolo):

MFK Ružomberok - ŽP Šport Podbrezová 2:0 (2:0)

Góly: 23. Masaryk, 33. Podio (vlastný)

ŽK: 28. J. Maslo, 74. Gerát, 77. Rosa - 34. Podio, 44. M. Kochan, 53. Gál-Andrezly, ČK: 90. Gerát po druhej ŽK, 90.+ Práznovský (obaja Ružomberok), rozhodovali: Kružliak - T. Somoláni, P. Bednár

Ružomberok: Šavol - Boszorád, Rosa, J. Maslo, Práznovský - Martin Nagy, Zošák, Gerát, L. Janič (73. Vavrík) - Masaryk (86. Turčák), Lovás (57. M. Almaský)

Podbrezová: J. Baláž - Migaľa, Nosko, Minčič, Greško - Gál-Andrezly (84. Šlapák), Podio, M. Kochan, J. Pančík (57. Nworah) - Vaščák, Škutka (77. Havrilko)

RUŽOMBEROK. Futbalisti MFK Ružomberok zvíťazili v piatkovom zápase 29. kola najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy na domácom trávniku nad hráčmi ŽP Šport Podbrezová 2:0.

Úvodný presný zásah domácich dosiahol v 23. min Pavol Masaryk, druhý gól si dali hostia sami - v 33. min skóroval do vlastnej siete po závere pred bránkou Pablo Joaquin Podio.

Po zmene strán sa najzaujímavejšie veci udiali až v závere - z ihriska predčasne odišli dvaja domáci hráči, ktorí inkasovali červené karty, menovite Tomáš Gerát a Oliver Práznovský.

Hlasy:

Ivan Galád (tréner Ružomberka): "Všade na svete, v akejkoľvek súťaži, sa hrá futbal na góly a na body. Dnes sme ich získali, súper ukázal svoju kvalitu. Boli tam fázy, keď sme neboli dominantní, ale netreba zabúdať, v akej situácii sem môj realizačný tím prišiel, keď bol Ružomberok na predposlednom mieste. Dnes je situácia úplne iná. Preto si myslím, že naša misia bola úspešná. Mrzí ma záver, určite si o tom pohovoríme. Disciplinárne priestupky sme nemali počas celej jarnej časti a dnes sa vyskytli dva."

Branislav Benko (tréner Podbrezovej): "Do zápasu sme vstúpili celkom dobre, držali sme loptu do nešťastnej 23. minúty, keď sme inkasovali gól po jedinom útoku súpera. Domáci potom prevzali aktivitu a my sme sa nevyvarovali ďalších chýb. Vedeli sme, že domáci majú smrtiace štandardky a napokon nám z jednej dali aj druhý gól. V druhom polčase sme chceli niečo s vývojom zápasu urobiť, ovládli sme hru, mali sme aj šance, ale góly sme nedali. Domáci by z nich dali tri."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Ružomberok zdolal doma Podbrezovú 2:0