Rusi proti Indom vo dvojhrách s Davydenkom a Južným

SITA|13. feb 2010 o 14:51

Kapitán ruskej tenisovej reprezentácie mužov Šamiľ Tarpiščev v predstihu zverejnil nomináciu na stretnutie osemfinálového 1. kola svetovej skupiny Davisovho pohára 2010 proti Indom.

MOSKVA. Kapitán ruskej tenisovej reprezentácie mužov Šamiľ Tarpiščev v predstihu zverejnil nomináciu na stretnutie osemfinálového 1. kola svetovej skupiny Davisovho pohára 2010 proti Indom, ktoré sa uskutoční 5. - 7. marca v Malej športovej aréne Lužniki v Moskve na tvrdom povrchu RuKortHard. "Zbornú" budú tvoriť Nikolaj Davydenko, Michail Južnyj, rekonvalescent Dmitrij Tursunov a Igor Kunicyn.

"Nikolaj a Michail sa predstavia vo dvojhrách, Dmitrij s Igorom vo štvorhre. S výsledkom 5:0 v náš prospech nerátam, pretože súper disponuje veľmi kvalitnými deblistami Mahešom Bhupáthím a Leanderom Paesom. Myslím si teda, že v sobotňajšej časti programu Indovia uspejú, ale zvyšok je v našich rukách," povedal Tarpiščev pre Itar-Tass.

Postupujúci si 9. - 11. júla vo štvrťfinále "šalátovej misy" zmeria sily s úspešným z duelu Švédsko - Argentína. Rusi by proti Juhoameričanom mali výhodu domáceho prostredia, za severanmi by cestovali.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Rusi proti Indom vo dvojhrách s Davydenkom a Južným