Rudňanci hrali, Medzev strieľal góly

Na čo siahli, to im vyšlo. Futbalisti z Medzeva vyťažili v Rudňanoch z minima maximum.
Na čo siahli, to im vyšlo. Futbalisti z Medzeva vyťažili v Rudňanoch z minima maximum. (Autor: jope)
Sportnet|22. apr 2014 o 00:00

Pokazené futbalové sviatky v baníckej obci. Hostia na čo siahli, to skončilo gólom.



RUDŇANY. Do jarnej časti vstúpili futbalisti štvrtoligových Rudnian s poriadnym streleckým apetítom. V prvom jarnom domácom zápase nadelili Sokoľanom šesť gólov, o dva týždne Kr. Chlmcu sedem. Vonku dvakrát prehrali, dvakrát dali len gól.

Aj proti nebezpečnému Medzevu sa očakával dobrý veľkonočný výsledok.

Štyri šance, štyri góly

Na pondelkovú šibačku išli futbalisti Rudnian v smutnej nálade. Proti Medzevu v 22. kole 5. ligy Juh neboli horším mužstvom, ale po výsledku 4:1 brali všetky body hostia.

„Stretnutie by som rozdelil na dva polčasy. V tom prvom sme boli lepší. Mali sme dve gólové šance, keby sme viedli aj rozdielom viacerých gólov, nikto by nič nenamietal. Hosťom stačil jeden útok a po prvom polčase bolo 1:1. Po zmene strán znova sme lepším mužstvom, no útočné kontry Medzeva boli neuveriteľné. Štyrikrát za zápas poriadne prišli pred našu bránu a strelili štyri góly. Veľmi ma táto prehra mrzí, lebo sme zbytočne stratili body. Čo z toho, že počúvam len kladné hodnotenia na náš herný prejav, keď takto prehráme. Herne je to dobré, ale výsledkovo nie,“ sklamane skonštatoval po prehre 1:4 tréner Rudnian Rudolf Pavlík.

Vysmiati Medzevčania

Po nečakanej prehre s Medzevom sú Rudňanci až na štrnástom mieste, kým ich nedeľňajší súper poskočil v tabuľke na výbornú tretiu priečku. Z víťazstva sa radoval aj Richard Borza, ktorý prostredie na ihriskách na Spiši pozná veľmi dôverne.

„Z našej strany to bol v Rudňanoch veľmi dobrý zápas. Povedal by som, že rozhodli skúsenosti. Plus výborne u nás zahral Ľubo Gajdoš. Dal prvé dva góly, ďalší vypracoval. Škoda len, že zo strany domácich sa hralo príliš tvrdo, čo rozhodca toleroval. Tri body z Rudnian nám veľmi pomohli do štvrtoligovej tabuľky,“ zbilancoval po stretnutí rodený Spišiak a teraz hráč Medzeva Richard Borza.





Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Rudňanci hrali, Medzev strieľal góly