Rožňava v pohári hostí Lučenec

Dobrý štart. V predchádzajúcom kole pohára zdolala Rožňava Fiľakovo 3:1.
Dobrý štart. V predchádzajúcom kole pohára zdolala Rožňava Fiľakovo 3:1. (Autor: Peter Podolinský)
Sportnet|10. sep 2014 o 00:00

Dnes podvečer nastúpi štvrtoligová Rožňava na zápas tretieho kola Slovnaft Cupu, v ktorom privíta treťoligový Lučenec.



ROŽŇAVA. Stretnutie sa pôvodne malo odohrať pred týždňom, no Lučenec požiadal o odklad. Rožňava ako mužstvo z nižšej súťaže má výhodu domáceho ihriska. SP MFK by malo nastúpiť v kompletnej zostave, až na dovolenkujúceho Rotha.

„O súperovi nejaké informácie mám. Poznám trénera, s ktorým som hrával, ako aj viacerých hráčov,“ začal tréner SP MFK Rožňava Branislav Kuzma.

Favoritom podľa neho je jasne Lučenec. „Hrá vyššiu súťaž, je to skúsené mužstvo. No my sa pokúsime prekvapiť poctivým futbalom.“

V ostatnom kole prehrala Rožňava v nedeľu vo Veľkých Kapušanoch 0:1 a v tabuľke sú s jedenástimi bodmi na siedmom mieste. Lučenec hral tiež na pôde súpera a v Tepličke n/V prehral 1:3.

V tabuľke sú na deviatom mieste s desiatimi bodmi. V prvom kole Slovnaft Cupu mali oba celky voľno. V druhom kole zdolal Lučenec Liptovský Hrádok 2:0 a Rožňava si doma poradila s Fiľakovom 3:1.

„Aj touto cestou chcem pozvať fanúšikov, aby nás v pohári prišli podporiť tak, ako to bolo v zápase s Fiľakovom, kde boli naším dvanástym hráčom,“ uzavrel B. Kuzma, ktorý verí, že Rožňava má na, aby sa dostala aj do ďalšieho kola.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Rožňava v pohári hostí Lučenec