Rozčúlený Mourinho nepodal po zápase Fergusonovi ruku

SITA|25. feb 2009 o 13:39

Tréner talianskeho futbalového klubu Inter Miláno José Mourinho po utorňajšom stretnutí osemfinále Ligy majstrov 2008/09 nezostal nič dlžný svojej povesti tvrdohlavej osoby.

MILÁNO. Nielenže verejne kritizoval výkon hlavného arbitra, Španiela Luisa Medinu Cantaleja, ale po stretnutí ani nepodal ruku svojmu kolegovi z lavičky Manchestru United Sirovi Alexovi Fergusonovi.

Úradujúci taliansky šampión remizoval s anglickým v utorňajšom zápase na San Sire 0:0. Charizmatický a zároveň kontroverzný portugalský lodivod bezprostredne po zápase opustil striedačku modro-čiernych a stratil sa v útrobách štadióna. "Mám k dispozícii špeciálne zadné dvere, ktorými môžem odísť bez toho, aby ma niekto zdržoval. Nebolo to voči Fergusonovi z mojej strany úmyselné," nechal sa počuť 46-ročný kouč v rozhovore pre The Telegraph. "Kormidelníkovi ManU som nechal v hoteli fľašu vína v hodnote tristo eur s odkazom, že sa osobne stretneme po odvete na Old Trafforde. Napriek veľkej rivalite sme vždy boli priateľmi. Po stretnutí v Manchestri sa určite stretneme a podelíme sa navzájom o svoje pocity po dvojstretnutí. Ja verím, že o dva týždne budem mať väčší dôvod na radosť ako Sir Alex," uzavrel svoje optimistické prognózy Mourinho.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Rozčúlený Mourinho nepodal po zápase Fergusonovi ruku