Ronaldo nenastúpi proti Galatasaray

Cristiano Ronaldo sa zranil v poslednom ligovom zápase.
Cristiano Ronaldo sa zranil v poslednom ligovom zápase. (Autor: SITA / AP)
SITA|26. nov 2013 o 13:52

Portugalčan Cristiano Ronaldo príde o šancu prekonať rekord LM v počte strelených gólov v skupinovej fáze.

MADRID. Tréner futbalistov Realu Madrid Carlo Ancelotti potvrdil, že Cristiano Ronaldo nenastúpi v stredajšom dueli B-skupiny Ligy majstrov doma proti Galatasaray Istanbul pre zranenie zadného stehenného svalu. "Cristiano zajtra nemôže hrať pre drobné problémy.

V stredu by mal začať s individuálnym tréningom a uvidíme, či bude k dispozícii v sobotu na súboj proti Valladolidu. Je to len natiahnuté, ale je si celkom istý, že v sobotu nastúpi," povedal taliansky kouč "bieleho baletu".

Portugalčan si privodil zdravotnú indispozíciu v sobotňajšom ligovom stretnutí na ihrisku Almeríe (5:0) a príde o šancu prekonať rekord LM v počte strelených gólov v skupinovej fáze.

Dvadsaťosemročný útočník dosiahol v doterajšom priebehu najatraktívnejšej európskej klubovej súťaže osem presných zásahov, čím vyrovnal maximum Holanďana Ruuda van Nistelrooya, Filippa Inzaghiho a Hernána Crespa.

Real Madrid potrebuje bod na zabezpečenie si postupu do jarného osemfinále, Ancelottiho zverenci skórovali v ostatných piatich dueloch 22-krát a skupinu chcú zakončiť víťazstvom v oboch zostávajúcich súbojoch.

Madridu bude okrem Ronalda v stredu chýbať aj Fabio Coentrao, Sami Khedira, Raphael Varane a Luka Modrič.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Ronaldo nenastúpi proti Galatasaray