Raslavice chcú nadviazať na záver uplynulej sezóny

Sportnet|30. júl 2015 o 00:00

Už cez víkend štartuje štvrtá futbalová liga, skupina Sever.

Jediný zástupca okresu Bardejov, celok Raslavíc, sa na novú sezónu pripravuje poctivo.

RASLAVICE. V uplynulej sezóne si Raslavice pripísali zhodne jedenásť výhier a jedenásť prehier, osem duelov sa skončilo nerozhodne.

„Do sezóny sme išli s cieľom skončiť do piateho miesta. Jesenná časť však neskončila podľa našich predstáv, vo väčšine zápasov nás sklamala koncovka, čím sme stratili veľa bodov. Okrem doplnenia kádra sme počas zimnej prestávky vylepšili aj kondičnú a hernú stránku mužstva. Jarnú časť už hodnotím veľmi pozitívne, hrali sme atraktívny futbal, k čomu prispeli posily z Bardejova, a to Kačmár, Kolibab a Luščák. Nespokojný som bol len s jesennou časťou,“ vrátil sa ešte k minulému ročníku tréner Raslavíc Adrián Leško.

Príprava na sezónu 2015/16 odštartovala 7. júla, hráči majú tri tréningy týždenne a jeden prípravný zápas.

„Príprava prebieha podľa našich predstáv, ktorú ukončíme generálkou s treťoligovými Giraltovcami,“ informoval Adrián Leško a povedal aj mená hráčov, s ktorými sa v klube rozlúčili, i ktoré nové tváre privítali.

„Z klubu odišli Kolibab, Kačmár a Jusko. Prišli Ľubo Kaňuch, Marek Ferko a dlhodobo zranený Marek Tomaško a takisto aj naši končiaci dorastenci Lazur, Lipták, Halža a Jura. Pokope ostáva aj realizačný tím.“

A kto by mal byť v novej sezóne oporou?

„Spoliehať sa budem na dobrú partiu, a preto nechcem menovať jednotlivcov. Každý hráč má svoje miesto v zostave,“ vie A. Leško a dodal, aké ciele si Raslavice kladú pred štartom nového ročníka. „Chceme nadviazať na hru a výsledky z jarnej časti minulej sezóny a skončiť do piateho miesta.“

Prvý súťažný zápas odohrá OFK – SIM 2. augusta, vycestuje do Dlhého Klčova. V stredu 5. augusta privíta celok Medzilaboriec.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Raslavice chcú nadviazať na záver uplynulej sezóny