Radvančania ešte nechceli koniec jesene

Radvančania. Na záver jesene mali skvelú fazónu.
Radvančania. Na záver jesene mali skvelú fazónu. (Autor: Peter Sokol)
Sportnet|13. nov 2014 o 00:00

Štvrtoligisti vyhrali šesť kôl v rade so skóre 22:5, takže ich mrzí, že je tu zimná prestávka.



RADVAŇ NAD LABORCOM. Aj futbalová štvrtoligová skupina Sever si odkrútila počas uplynulého víkendu svoje posledné jesenné kolo.

Gólovo najpriaznivejšie dopadlo pre futbalistov TJ Družstevník Radvaň nad Laborcom, keďže nasúkali svojmu súperovi poltucet. Nielen tento zápas sa však Radvančanom vydaril, vyhrali ostatných šesť kôl.

Výhry a skóre 22:5

Naposledy ťahali za kratší koniec ešte koncom septembra a októbrové a novembrové dianie už mali vo svojej moci.

Porazili doma Štrbu 3:2, vyhrali v Raslaviciach 2:1, doma s Kendicami 6:0, vo Svidníku opäť 2:1, doma s Finticami 3:0 a naostatok v jarnej predohrávke nadelili Starej Ľubovni 6:1. Suma sumárum plných osemnásť bodov so skóre 22:5.

„Svojho času som predpovedal, že práve zápas so Štrbou bude pre nás odrazový. Káder sa skonsolidoval, hráčom sme našli na trávniku miesta, ktoré im sadli, herne i výsledkovo sa to prejavilo,“ konštatoval tréner Michal Svičin.

„Chcel by som sa poďakovať, všetkým, od brankára až po náhradníka. Pre našu obec je to veľký úspech – že v takejto súťaži sme, že sa pohybujeme v horných poschodiach,“ poznamenal Michal Svičin.

Radvanskí futbalisti prezimujú na veľmi dobrom štvrtom mieste, za suverénnym lídrom z Pušoviec, ale iba dva body za druhým Dlhým Klčovom.

Najlepší z tria

Z „humenského“ tria štvrtoligistov sú v tabuľke najlepší práve Radvančania.

Iba horším skóre im však dýchajú na chrbát futbalisti Ajaxu Pakostov a v ďalšej následnosti, teda na šiestom mieste je MŠK Spartak Medzilaborce, ktorý na dvojicu pred sebou stráca štyri body.

Horné poschodia tabuľky znamenajú pre každý klub pred zimnou pauzou spokojnosť.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Radvančania ešte nechceli koniec jesene