Radoslav Kováč na hosťovanie do West Hamu United

SITA|31. jan 2009 o 10:10

Aktuálne ôsmy tím priebežnej tabuľky najvyššej anglickej futbalovej súťaže West Ham United v piatok oficiálne oznámil skompletizovanie hosťovania českého futbalistu.

LONDÝN. Aktuálne ôsmy tím priebežnej tabuľky najvyššej anglickej futbalovej súťaže West Ham United v piatok oficiálne oznámil skompletizovanie hosťovania českého defenzívneho stredopoliara Radoslava Kováča z ruského klubu Spartak Moskva. Dvadsaťdeväťročný rodák z Prahy putuje na "ostrovy" na polročné hosťovanie s následnou opciou na trvalé angažovanie.

"Veľmi sa teším, Premier League je najlepšou ligou na svete," povedal český reprezentant Kováč, ktorý si obliekal aj dres Sparty Praha a Sigmy Olomouc. Záujem malo viacero špičkových európskych mužstiev, napríklad škótsky Celtic Glasgow, napokon však zabrala ponuka klubu talianskeho trénera Gianfranca Zolu. "Som veľmi rád, že sa nám podarilo získať Radoslava. Má mnoho skúseností z národného tímu a jeho prítomnosť v našom kádri zvýši konkurenciu v stredovej formácii. Som presvedčený, že aj s jeho pomocou sa nám podarí splniť tohtosezónne ciele," vyhlásil pre oficiálnu internetovú stránku klubu Zola.

Nachádzate sa tu:
Domov