Pukalovič bude asistentom trénera v HC Lev

(Autor: SITA)
SITA|19. júl 2011 o 10:40

Druhým asistentom trénera Radima Rulíka v novom klube KHL - popradskom HC Lev bude zrejme Róbert Pukalovič.

POPRAD.

"Oslovilo ma vedenie klubu HC Lev a aj tréner Rulík s ponukou robiť pri tomto tíme asistenta. Predbežne sme sa dohodli. Od pondelka som v Poprade spolu s tímom. V Bardejove som skončil. V HC Lev som však zmluvu stále nepodpísal, malo by sa to zmanažovať v najbližších dňoch," potvrdil pre agentúru SITA Róbert Pukalovič.

Päťdesiatročný bývalý obranca ešte ako aktívny hráč vybojoval tri slovenské majstrovské tituly s troma rôznymi klubmi - v roku 1997 s Duklou Trenčín, o rok neskôr so Slovanom Bratislava a v roku 2001 vo zvolenskom drese dokonca ako kapitán. V roku 1997 si zahral na MS, v roku 1998 bol najlepším obrancom extraligy.

V sezóne 2009/10 pôsobil ako asistent trénera v Slovane Bratislava. Vlani sa pred začiatkom ročníka stal hlavným trénerom HK Nitra, no na lavičke vydržal len úvodných deväť kôl. V apríli 2011 sa dohodol na sezónu 2011/12 s prvoligovým HC 46 Bemaco Bardejov, no napokon ju strávi na lavičke HC Lev. V HC Lev bude pôsobiť spolu s prvým asistentom Vladimirom Kapulovským.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Pukalovič bude asistentom trénera v HC Lev