Pre bitku nedohrali v Dvoriankach

S trochu šťastia. Rožňavčanom sa podarilo dať jediný a rozhodujúci gól až v 70. min.
S trochu šťastia. Rožňavčanom sa podarilo dať jediný a rozhodujúci gól až v 70. min. (Autor: Peter Podolinský)
Sportnet|18. máj 2009 o 00:00

Zo štvrto- a piatoligových trávnikov...

Nováčik do prestávky viedol 2:0, napokon prehral 2:3

BUDKOVCE. Nováčik piatej ligy juho-východ z Budkoviec druhýkrát za sebou doma prehral a opäť po výsledku 2:3. Kým pred týždňom s Cejkovom prehrával 0:3 už do prestávky a dvoma gólmi po zmene strán iba skorigoval prehru, včera proti Slivníku to bolo opačne. Budkovce najprv 2:0 viedli, ale kvôli trom inkasovaným gólom v druhom dejstve opäť vyšli naprázdno.

Dva rozdielne polčasy

Slivník pricestoval na ihrisko suverénne posledného mužstva s cieľom vyhrať, ale dlho to na jeho trojbodový zisk nevyzeralo. "V prvom polčase sme sa v defenzíve dopustili dvoch hrubých chýb, po ktorých sa snaživí domáci ujali dvojgólového vedenia. Nestrácali sme však nádej, po prestávke sme boli jasne lepší a napokon sa tešíme z víťazstva," povedal útočník OŠK Slivník Igor Kotos.

Z brankára strelec

Keďže Slivník trápi hráčska kvantita v kádri, povedali si v klube, že by bolo priveľkým luxusom držať brankára Kotosa medzi žrďami, a tak ho poslali do útoku. Vyplatilo sa. V dvanástich zápasoch nastrieľal už sedem gólov a tým posledným včera v 89. minúte rozhodol o vydretom víťazstve Slivníka. "Krátko pred rozhodujúcim momentom stretnutia bola v pokutovom území domácich situácia zaváňajúca penaltou, všetci prestali hrať, hoci rozhodca ukazoval, aby sme hrali ďalej. Zblízka som loptu dorazil do siete, čo nám napokon vynieslo tri body," dodal tento futbalový "obojživelník".

Jaroslav Čúrny

Prakovčania ostali dlžní povesti

TEPLIČKA. Pred spišským derby Teplička - Prakovce mali predzápasové ciele obe mužstvá odlišné. Hostia, ak chceli poskočiť v tabuľke na výborné druhé miesto, museli naplno zabodovať. Naopak Tepličania, ak nechceli byť tiež na druhom mieste - ale od konca - rovnako potrebovali tri dôležité body.

O jedného menej

Nakoniec si víťazstvo pripísali na svoje konto Tepličania. O výsledok sa však strachovali do posledných sekúnd. Pol hodiny dohrávali bez vylúčeného Ivana Uhrinovského.

"Zápas bol po psychickej stránke ťažký. Zahrať tridsať minút o jedného hráča menej proti Prakovciam je ťažké. Klobúk dolu pred mojimi hráčmi, pretože siahli až na dno svojich psychických a fyzických síl. Súper hral taký profesorský futbal," povedal po stretnutí tréner Tepličky Jaroslav Novotný a dodal:

"V piatoligovej spoločnosti chceme ostať aj na ďalšiu sezónu. Vyzerá to tak, že by sme nemali byť ohrození zostupom. Ciele sú stabilizovať káder a stavať na vlastných odchovancoch."

Nebolo čo hodnotiť

Veľmi sklamaný a pochopiteľne na slovo skúpy bol po stretnutí skúsený tréner Jozef Zmij. Jeho zverenci ostali dlžní svojej dobrej povesti a po takom výkone nemohli zďaleka pomýšľať na bodový zisk.

"Je to ťažké hodnotiť, lebo nebolo vlastne čo hodnotiť. V každom prípade sme si to prehrali sami. Súper nebol o nič lepší ako my. Pred stretnutím si dávame nejaké ciele a potom to takto dopadne," sklamane zhodnotil vystúpenie Prakovčanov vedúci mužstva Jozef Richnavský.

Lukáš Kotrady

O troch bodoch rozhodol striedajúci Madzik

Hostia pricestovali bez štyroch hráčov základnej zostavy a aj preto sa od začiatku sústredili na dôslednú obranu. Domáci Rožňavčania mali aj šance, ale dlho chýbalo presné zakončenie.

ROŽŇAVA. Domáci sa od začiatku vrhli do útoku, ale vytvorený tlak bol bez efektu. Hostia pohrozili do dvadsiatich minútach hry. No potom sa Rožňavčania znova nasťahovali na polovicu hostí. Po štandardných situáciách sa do dobrých príležitostí dostali Šándor, Breuer či Havko. Odkliať Onodyho bránu však nedokázali.

Obraz hry sa nemenil aj po prestávke. Rožňavčania sa snažili, ale gól neprichádzal. Obrana hostí dokázali snahy útočníkov eliminovať. Dvadsať minút pred koncom sa na domácich predsa len usmialo šťastie. Po rohu Šándora sa obrana hostí sústredila na hlavičkárov a pozabudla na striedajúceho Madzika. Keď sa k nemu lopta dostala, nezaváhal a prekonal Onodyho. S blížiacim sa koncom sa hostia ešte snažili, no domáci už tri body nepustili.

Jedna chyba

"Prišli sme bez štyroch hráčov základnej zostavy. Boli sme si vedomí, že Melnyk tu tvorí hru, tak sme si naňho dávali pozor. Domáci nás ničím neprekvapili. Mali viac štandardných situácií, viac šancí, no nedokázali ich premeniť. My sme čakali na príležitosť, neprišla. Výsledok 1:0 je pre Rožňavu zaslúžený," povedal tajomník Veľkých Revíšť Zdeno Hudák a dodal, "o výsledku rozhodla náhoda. Jedna chyba prišla v obrane a dostali sme čistý gól."

Tri body

"Čakali sme, že súper bude hrať zo zatvorenej obrany a vyrážať na protiútoky, no nedarilo sa im to. My sme hrali systémom 4 - 3 - 3, aby sme boli útočnejší. Zo strán sme sa snažili vojsť a vytvoriť nejaké gólové situácie. Nebol to jednoduchý zápas. Do takej zhustenej obrany bolo ťažké kombinovať a chýbala nám aj trpezlivosť. Do polčasu sme mali tri gólové príležitosti, v druhom okrem gólu nič," uviedol tréner SP MFK Rožňava Gejza Farkaš a dodal, "chceli sme tri body a máme ich. Za takejto situácie, keď máme zranených hráčov, niektorí chlapci maturujú, je to dobré. Všetci hráči chceli vyhrať a to je dôležité. Za to si mužstvo zaslúži pochvalu."

Peter Podolinský

Podhradčanom perfektne vyšla úvodná polhodina

Futbalistom Krásnohorského Podhradia potácajúcim sa v nebezpečných vodách stačila na strelenie rozhodujúcich gólov polhodina. Kvalitné Hrabušice zdolali rozdielom triedy.

KRÁSNOHORSKÉ PODHRADIE. Pred stretnutím ani ten najväčší optimista nedúfal v hladké a jednoznačné víťazstvo zachraňujúcich sa domácich nad ambicióznym súperom z horných poschodí V. ligy Juhozápad. Hostia začali útočne, ale skóre otvorili po desiatich minútach hry domáci, keď Šomšák krížnym lobom rozvlnil sieť. O niekoľko minút poistil vedenie po hlavičke Harhovský a po jednom zo štandardiek v podaní Kúna tvrdú strelu brankár hostí s námahou vytlačil nad brvno. Na konečných 3:0 upravil Šomšák, ktorý pohotovo po rohovom kope dorazil loptu hlavou za chrbát hosťujúceho gólmana. Na opačnej strane šancu hostí úspešne zmaril gólman Zakhar. Po prestávke zahodil dve tutovky domáci Piater, ktorý najprv po prekonaní gólmana mieril vedľa a neskôr nastrelil tyč opustenej brány. V závere mali hostia čestný úspech na dosah, ale loptu odvrátil z bránkovej čiary do bezpečia brániaci Búlik.

Bojovnosťou súpera predčili

"Na dôležitý zápas s najkvalitnejším súperom, ktorého sme doposiaľ hostili doma, nastupovalo mužstvo s odhodlaním zvíťaziť, keďže v opačnom prípade by sa cesta k záchrane poriadne skomplikovala. Kým sme v minulosti pozahadzovali množstvo tutoviek, tentoraz sa naskytnuté príležitosti stopercentne zúročili a padli tri pekné góly. Súpera to psychicky položilo a prekvapivo sme celý zápas zvládli aj kondične. Škoda nepremenených šancí v druhom polčase, skóre mohlo byť výraznejšie. V závere chlapci dokázali aj nemožné, keď bojovnosťou úspešne čelili hroziacemu nebezpečenstvu zo strany súpera. Zahrali k mojej spokojnosti a všetci tentoraz nechali srdcia na ihrisku," uviedol po stretnutí tréner FK Krásnohorské Podhradie Zoltán Breuer.

Karol Csobádi

IV. LIGA - SKUPINA SEVER

Už dlhé týždne nik nepochyboval o tom, že futbalisti MFK Snina budú jedným z účastnikov ďalšieho ročníka III. ligy. Po víťazstve 1:0 v Kežmarku majú v skupine Sever po bezgólovej remíze Svitu v Breznici náskok pred podtatanským mužstvom už 15 bodov, a tak v nasledujúcom kole zrejme pod Sninským kameňom po stretnutí s celkom Bystré vybuchnú postupové oslavy. V prepadlisku je päť kôl pred koncom nielen posledný Kľušov, ale aj dvojica Jasenov - Kračúnovce, ktorá má iba o dva body viac.

Bystré - Kľušov 3:2 (1:2). G: Tirč, Timko, Konár (11 m) - Škvarla, Guttek, ŽK: Timko, Mihalčír, Jakubko - Pillár, D: 300, R: Michalíková.

Kežmarok - Snina 0:1 (0:1). G: tomčák, ŽK: R. Nuvák, Vida, Podolský - Haburaj, Pčola. Lukáč, D: 300, R: Mihalík.

Ľubotice - Hanušovce 2:0 (2:0). G: Lukošík 2, ŽK: Hatala (hanušovce), D: 200, R: Vasilenko.

Dl. Klčovo - Stakčín 1:1 (1:0). G: Kaliaš - Chalčák, ŽK: Košuda (Dl. Klčovo), D: 150, R: Hegedüš.

Kračunovce -N. Šebastová 1:1 (0:0). G: M. Mihók - Kubus, ŽK: Bandžák M. - Krupa, D: 150, R: Krejsa.

Jasenov - Ľubica 2:1 (1:0). G: Šalata (11 m), Firkaľ - Labus, ŽK: bez kariet, D: 350, R: Jonáš.

Raslavice - Fintice 2:3 (2:1). G: Vaľko, Šesták - Harčár 2, Krescanko, ŽK: Šesták - Kaminský, Mochňák, Džubara, ČK: Mochňák (Fintice), D: 150, R: Jančár.

Breznica - Svit 0:0. ŽK: J. Vrábeľ 2, J. Melnik, Kochan - Goch, ČK: J. Vrábeľ (Breznica), D: 150, R: Mati.


1. Snina 25 22 2 1 75:16 68
2. Svit 25 16 5 4 69:30 53
3. Hanušovce 25 13 4 8 45:37 43
4. Stakčín 25 13 3 9 50:38 42
5. Ľubotice 25 12 4 9 33:35 40
6. D. Klčovo 25 12 3 10 45:35 39
7. Fintice 25 11 3 11 35:44 36
8. Bystré 25 9 6 10 31:35 33
9. N. Šebastová 25 8 7 10 33:37 31
10. Ľubica 25 8 6 11 39:50 30
11. Kežmarok 25 6 9 10 28:34 27
12. Raslavice 25 8 3 14 32:42 27
13. Breznica 25 7 4 14 20:55 25
14. Kračúnovce 25 6 6 13 31:41 24
15. Jasenov 25 7 3 15 29:56 24
16. Kľušov 25 6 4 15 28:38 22

IV. LIGA - SKUPINA JUH

Prekvapením kola bola remíza Čane na pôde lídra. Napriek tomu V. Opátske vedú skupinu JUH s náskokom desiatich bodov, lebo jeho najväčší rivali vyšli bodovo naprázdno, takže sa na druhom stupienku usadil Štítnik. Kráľovský Chlmec je stále posledný, ale po víťazstve nad Turňou má už len horšie skóre ako predposledné Žakarovce, ktoré podľahli Haniske aj zásluhou najlepšieho strelca súťaže Majerníka. Hody mala rezerva Moldavy, keď Sečovce poslala domov s poltuctovou nádielkou.

V. Opátske - Čaňa 2:2 (1:1). G: Hrabčák, Lelák - Juhasz, Törö, ŽK: Tomaších, Haluška - Török, D: 200, R: Stretavský.

Moldava „B" - Sečovce 6:1 (1:1). G: Košuth 3, Srobár 2, Aličkovič - Čižmár (11 m), ŽK: Urbar, Balogh (obaja Moldava), D: 200, R: Fabiry.

V. Folkmar - V. Kapušany 1:1 (1:1). G: Lpšanský - Dozsický, ŽK: Grega (V. Folkmar), D: 250, R. Biroš.

Kr. Chlmec - Turňa 1:0 (1:0). G: L. Dako, ŽK: Korfant, Batta - Suvák, Krochta, D: 200, R: Čonka.

Krompachy - Buzica 3:2 (0:1). G: Biľ 2 (oba z 11 m), Belej - Tobák, Palencsár (11 m), ŽK: Belej - Kolesár, Herzeg, D: 200, R: Ondík.

Žakarovce - Haniska 3:4 (0:2). G: Tokár 2, Škarbek - Majerník 2, Palenčár, Bilišňanský, ŽK: Vida (Žakarovce), D: 150, R: Godžák.

Rožňava - V. Revištia 1:0 (0:0). G: Mádzik, ŽK: Viňanský (V. Revištia), D: 220, R: Gazdová.

Štítnik - Rudňany 2:0 (1:0). G: D. Fatľa 2, ŽK: T. Leng, Miloš Gallo, Bábeľa, M. Leng - Červeňák, Slanina, Kaňuch, D: 250, R: Píro


1. V. Opátske 25 18 3 4 52:22 57
2. Štítnik 25 15 2 8 37:19 47
3. Buzica 25 14 2 9 51:23 44
4. V. Revištia 25 14 1 10 59:37 43
5. Haniska 25 14 1 10 52:44 43
6. Moldava B 25 12 4 9 47:36 40
7. Čaňa 25 12 4 9 44:45 40
8. Sečovce 25 11 2 12 40:50 35
9. V. Folkmar 25 11 1 13 38:53 34
10. Rožňava 25 10 3 12 39:52 33
11. Krompachy 25 10 2 13 35:43 32
12. V. Kapušany 25 9 4 12 32:36 31
13. Turňa 25 9 1 15 35:44 28
14. Rudňany 25 8 2 15 36:56 26
15. Žakarovce 25 7 3 15 31:45 24
16. Kr. Chlmec 25 7 3 15 36:59 24

V. LIGA S-V

Prví dvaja z čela tabuľky vyhrali vonku, takže na čele pelotónu sa nič nezmenilo. Navyše Medzilaborce sú v posledných kolách pri streleckej chuti a napínajú siete bez ohľadu na to, či hrajú doma alebo vonku. V tomto kole nastrieľali poltucet gólov v Zámutove a vánejšie im konkurovali iba Kamenica a Sačurov, ktoré dali po štyri góly. Zaujímavé je, že vonku vyhrali len prví dvaja a pri ich súčasnej muške im ostatní súperi nevedia konkurovať a držať s ními krok. Najjasnejším zostupujúcim celkom z tejto skupiny je Kuková, ktorá málokedy dokáže prekvapiť.

Zubné - Vechec 3:2 (1:1). G: Klič, J. Max, Boňko - Arendaš, J. Hajdúch, ŽK: Boňko - Arendaš, J. Hajdúch, D: 150, R. Bindas.

Sačurov - Radvaň 4:1 (2:0). G: Novák, Novický, Hričan, Truchan - Svičin, ŽK: Nemčík, Baštár - Burda, Svičin, D: 150, R: Lipták.

Kamenica - Soľ 4:0 (3:0). G: Albičuk, Sninčák, Kriška, P. Murinčak (11 m), ŽK: Dudáš, Demčák, Bešan, D: 250, R: Dziad.

Kolnište - Kuková 3:1 (2:0). G: M. Hudák 2, Bárta (11 m) - Vereščák, ŽK: Čipčovský - L. Kulpa, V. Kulpa, Vereščák 2, ČK: Vereščák (Kuková), D: 150, R: Roka.

Ubľa - Hencovce 1:0 (1:0). G: Fejsák, ŽK: Š. Pavlina - Šamo, Dankovič, Bubnár 2, ČK: Bubnár (Hencovce), D: 150, R: Prokopovič.

Hlinné - Pakostov 2:3 (0:2). G: M. Jankovič 2 - Rudý, Olexik, Bartko, ŽK: P. Lukšík (Pakostov), D: 100, R: Kozák.

Zámutov - Medzilaborce 1:6 (0:2). G: Hadžala - Gavula 3, Hrišo 2, G. Lukáčik, ŽK: Sándrej (Zámutov), D: 150, R. Bajo.

1. Medzilaborce 21 18 2 1 77:17 56
2. Pakostov 21 17 1 3 66:24 52
3. Sačurov 21 12 5 4 46:27 41
4. Kalnište 21 12 2 7 51:34 38
5. Kamenica 21 10 4 7 40:23 34
6. Ubľa 21 8 4 9 31:39 28
7. Vechec 21 8 4 9 40:49 28
8. Hlinné 21 9 1 11 33:42 28
9. Radvaň 21 7 5 9 41:43 26
10. Soľ 21 7 3 11 28:32 24
11. Zámutov 21 6 4 11 22:38 22
12. Hencovce 21 7 1 13 28:51 22
13. Zubné 21 4 4 13 20:58 16
14. Kuková 21 1 2 18 18:64 5

V. LIGA S- Z

Líder skupiny Bardejovská Nová Ves vyhrala v tomto kole nad Štrbou, takže nováčik, ktorý tabuľku vedie pred ďalším novicom Levočou môže čoraz viac myslieť na postup.

V. Ružbachy - Pušovce 0:3 (0:1). G: Stankovič 2, Bažin, ŽK: bez kariet, D: 100, R: Marušin.

Radatice - Levoča 1:3 (1:1). G: L. Ivan - Mindaš, Lešňovský 2, ŽK: bez kariet, D: 150, R: Čiták.

Zborov - Kendice 1:4 (1:2). G: Ferenc (11 m) - Barej 2, Korinko, Platko, ŽK: Ninčák - Čuha, D: 200, R: Torkoš.

Bard. N. Ves - Štrba 3:1 (3:1). G: Peregrín, Rohaľ, Gáll - Hurajt, ŽK: Šott - Macko, Levocký, Michalko, D: 300, R: Brendza.

Sp. Bystré - Š. Dravce 1:0 (0:0). G: J. Šuster, ŽK: Jurčo - Kušnír, Filip, D: 80, R: R. Farkaš.

Uzovce - Šiba 2:2 (1:1). G: Farkaš, Ferko - Šima, Pavel, ŽK: Touček (Šiba), D: 160, R: Rumančík.

Záhorské - Miklušovce 1:1 (0:0). G: Fečo (11 m) - Fedor, ŽK: domáci nenahlásili výsledok, R: Pika.

Plavnica - Poprad „B" 3:2 (2:0). G: Jozef Pavlišín, Ján Pavlišín, Ilčišák - Marik, Žemba, ŽK: Oravec, Božoň (obaja Poprad „B"), D: 150, R: Tomeček.

1. Bard. N. Ves 25 21 2 2 70:22 65
2. Levoča 25 16 5 4 68:33 53
3. Poprad B 25 16 4 5 76:25 52
4. Šiba 25 15 3 7 51:31 48
5. Kendice 25 13 6 6 56:29 45
6. Štrba 25 13 5 7 51:26 44
7. Pušovce 25 8 9 8 32:30 33
8. Radatice 25 10 3 12 42:55 33
9. Š. Dravce 25 9 5 11 37:46 32
10. Uzovce 25 9 4 12 40:59 31
11. Plavnica 25 8 6 11 36:52 30
12. Záborské 25 8 3 14 30:42 27
13. Miklušovce 25 7 3 15 40:64 24
14. Zborov 25 6 2 17 46:69 20
15. V. Ružbachy 25 6 0 19 26:75 18
16. Sp. Bystré 25 4 2 19 28:71 14

V. LIGA J - Z

Aj po remíze na domácej pôde s Jaklovcami zostali vedúce Helcmanovce najvážnejším kandidátom na postup. Ich prenasledovatelia sa totiž tiež nevytiahli, lebo ani jeden z prvých šiestich nezabral naplno. Výnimkou bolo iba Kr. Pohradie, ktoré naplo siete Hrabušíc trikrát. Z ostávajúcich šiestich zápasov sa polovica skončila nerozhodne a v ďalších troch vyhrali síce domáci, ale len jednogólovým rozdielom. Aj preto hostitelia nemali ľahkú nedeľu.

Helcmanovce - Jaklovce 1:1 (0:0). G: Ľ. Maliňák - Budinský, ŽK: Mikluš - Fabrici, ČK: Hudáček (Jaklovce), D: 300, R: Farkaš.

Koš. N. Ves - Sp. Vlachy 2:1 (2:1). G: Karcl, E. Vagner - M. Fabíni, ŽK: O. Vágner, E. Vágner - J. Suchý, D: 150, R: Kovalčin.

Teplička - Prakovce 1:0 (1:0). G: Dorčák (vlastný), ŽK: Odzench - Lukáč, ČK: Uhrinovský (Teplička), D: 200, R: Gonos.

Harichovce - Lok. Košice „B" 2:2 (1:1). G: Štofko, Pukluš - Motýľ, Hvizdoš, ŽK: Karchňak - Gazda, Čoma, D: 80, R: M. Hudák.

Margecany - Nálepkovo 2:1 (1:1). G: Furajtar, Mordry - Oprenčák, ŽK: Papc, Lukáč (obaja Nálepkovo), D: 150, R: Bakoš.

Smižany - Gem. Hôrka 1:1 (1:0). G: Kapusta - Bodnár, ŽK: Richnavský - Betík, Šaliga, D: 250, R: M. Šivec.

Kr. Podhradie - Hrabušice 3:0 (3:0). G: Šomšák 2, Harhovský, ŽK: Piater - Chripko, Kukura, D: 80, R: Maličký.

1. Helcmanovce 21 12 4 5 40:17 40
2. Smižany 21 11 2 8 49:32 35
3. Sp. Vlachy 21 10 5 6 32:24 35
4. Prakovce 21 10 4 7 44:31 34
5. Hrabušice 21 11 1 9 45:36 34
6. G. Hôrka 21 10 3 8 40:31 33
7. Koš. N. Ves 21 9 5 7 27:36 32
8. Lokomotíva B 21 9 4 8 48:33 31
9. Harichovce 21 8 7 6 44:38 31
10. Margecany 21 9 3 9 28:31 30
11. Teplička 21 8 5 8 26:37 29
12. Kr. Podhradie 21 9 1 11 41:45 28
13. Jaklovce 21 7 3 11 28:43 24
14. Nálepkovo 21 0 1 20 15:73 1

V. LIGA J - V

Pre bitku nedohrali v Dvoriankoch
Súboj prvých dvoch bol šlágrom 21. kola skupiny J-V. Domáca Borša si v ňom zabezpečila v bohatom zápase na góly tesné víťazstvo nad vedúcim Strážskym, ktoré však zostalo s päťbodovým náskokom na čele. Strelecký hattrick zdobí Jančiho z Michalian, ktorý dal všetky góly domácich proti Medzevu. V šiestich zápasoch padlo 27 gólov a to ešte siedme stretnutie Dvorianky - Ruskov pre hromadnú bitku ukončil v závere I. polčasu za stavu 1:1 rozhodca predčasne. Nuž, za zelenom stolom VsFZ bude štvrtok rušno.

Budkovce - Slivník 2:3 (2:0). G: M. Sopko 2 - Geňo, Imričko, Kotos, ŽK: Novotňák 2 - Bučko, Kováč, Hamarčák, Imričko, ČK: Novotnák - Koščó, D: 150, R. Jevín.

Cejkov - Čičarovce 4:0 (1:0). G: R. Kardváč 2, Bodnár, Žalúdek, ŽK: Andre - Štuň, Doboš, D: 150, R: Hudák.

Borša - Strážske 3:2 (1:0). G: Mihók, Horňák, Vrábel - Karafa, Mitus, ŽK: Karafa, Rohál (obaja Strážske), D: 150, R: Sakalík.

Michaľany - Medzev 3:2 (1:2). G: Jančí 3 ( 1 z 11 m) - Szalka, Knapík, ŽK: Zakuba - Kapko, Jaroščík, Chovanec, D: 200, R: Guľko.

Čierna - Nacina Ves 2:0 (1:0). G: Bacskai, Orosk, ŽK: Szalai, T. Dulík, Szücs T. - J. Vaľko, Sabo, Basara, D: 250, R: Glova.

Dvorianky - Ruskov 1:1 - zápas ukončený v 44. minúte po hromadnej bitke hráčov. R: Berecký.

Sokoľany - Lastomír 5:1 (1:1). G: Žiga, Varga, Čišovský, Spišák, Malík - Zalužický, ŽK: Ľ. Zeleňák - Pado 2, ČK: Pado (Lastomír), D: 150, R: M. Onofrej.

1. Strážske 21 13 3 5 45:23 42
2. Borša 21 12 1 8 41:33 37
3. Sokoľany 21 11 2 8 51:34 35
4. Medzev 21 11 2 8 39:31 35
5. Lastomír 21 11 1 9 47:39 34
6. Cejkov 21 11 1 9 35:39 34
7. Michaľany 21 10 3 8 42:28 33
8. Dvorianky 20 10 2 8 34:38 32
9. Čierna 21 9 4 8 36:31 31
10. Ruskov 20 9 2 9 36:36 29
11. Slivník 21 8 2 11 25:32 26
12. Čičarovce 21 7 4 10 34:52 25
13. Naciná Ves 21 6 2 13 32:48 20
14. Budkovce 21 2 3 16 25:58 9

NAJÚSPEŠNEJŠÍ KANONIERI


IV. liga

SEVER
20 gólov: Matta (Hanušovce), Pčola (Snina), 18 gólov: M. Lukáč, Bednár (obaja Snina), 16 gólov: Jambor (Svit), Čerňa (Stakčín), 13 gólov: Dzurovčín (D. Klčovo), 12 gólov: M. Kaprál (Ľubica), Homoľa (D. Klčovo), 11 gólov: Škvarla (Kľušov), 10 gólov: Mochňák (Fintice), 9 gólov: Pekarčík (Svit), Šesták (Raslavice), Chudina (Stakčín), 8 gólov: Hudáč (Svit), P. Veselý (Breznica).

JUH
19 gólov: Majerník (Haniska), 16 gólov: Kotľár (Sečovce), 15 gólov: Pelegrín (Turňa), M. Lakatoš (V. Revištia), Tobák (Buzica), 14 gólov: Kondžura (V. Revištia), Török (Čaňa), 13 gólov: Miloš Gallo (Štítnik), Palencsár (Buzica), 10 gólov: Koššuth (Moldava), 11 gólov: Juhás (Čaňa), 9 gólov: Grega (V. Opátske), Palenčár (Haniska), Tóth (V. Folkmar), 8 gólov: Kornecký (Kr. Chlmec), Ballok (Buzica), Steininger (Čaňa).

V. LIGA

SKUPINA S-V
27 gólov: Bárta (Kalnište), 22 gólov: Hrišo (Medzilaborce), 17 gólov: Novák (Sačurov), 13 gólov: Bartko (Pakostov),12 gólov: Straka (Soľ), 11 gólov: Židzik (Radvaň), Škirda (Medzilaborce), Hajduch (Vechec), 10 gólov: Jankovič (Hlinné), 8 gólov: Novický, Jantek (obaja Vechec), Komár (Pakostov), Šepeľa (Kamenica).

SKUPINA S-Z
17 gólov: M. Kašper (Levoča), 15 gólov: Šott (Bard. N. Ves), 13 gólov: Michlík (Poprad B), 12 gólov: Badzik (Štrba), P. Čuha (Kendice), 11 gólov: Platko (Kendice), Kšenzakovič, Kubus (obaja Poprad B), Počurek, Šima (obaja Šiba), 10 gólov: Stachura (Šiba), Šuster (Bystré),9 gólov: V. Diňa (V. Ružbachy), (Poprad B), Pribitný (Bard. N. Ves), Hartl (Radatice).

SKUPINA J-V
13 gólov: Verbič (Lastomír), Čišovský (Sokoľany), 12 gólov: Bacskai (Čierna),11 gólov: Karafa (Strážske), Szálka (Medzev), Gaľo (Nac. Ves), Hornyák (Čičarovce), Janči Michaľany), 10 gólov: Dzurjo (Lastomír), Kalmár (Ruskov), 9 gólov: Adam (Lastomír), Fedor (Sokoľany), Bodnár (Cejkov), 8 gólov: M. Elek (Borša), Sninský (Budkovce), Šima (Michaľany), Ľ. Šimai (Dvorianky).

SKUPINA J-Z
22 gólov: Klubert (Smižany), 16 gólov: J. Pisko (Helcmanovce), 14 gólov: D. Hrušovský (Harichovce), 12 gólov: Popadič (Hrabušice), Marcinčák (Teplička), 11 gólov: Slivoš (Harichovce), Lukáš (Prakovce), Šomšák (Kr. Podhradie) 9 gólov: Leško (Prakovce), Gonda, M. Fabíni (obaja Sp. Vlachy), Klinko (G. Hôrka), Piater (Kr. Podhradie), Papaj (Koš. N. Ves), 8 gólov: Tokár (Helcmanovce).

(gd)

BUDÚCI PROGRAM


IV. LIGA - SKUPINA SEVER

26. kolo 24.5. o 16.00 hod.: Kľušov - Raslavice, Fintice - Jasenov, Ľubica - Kračúnovce, N. Šebastová - Dl. Klčovo, Stakčín - Breznica, Svit - Ľubotice, Hanušovce - Kežmarok, Snina - Bystré.

IV. LIGA - SKUPINA JUH

26. kolo 24.5. o 16.00 hod.: Haniska - Krompachy, Buzica - Kr. Chlmec, Turňa - V. Folkmar, V. Kapušany - Moldava "B", Sečovce - Rožňava, V. Revištia - V. Opátske, Čaňa - Štítnik, Rudňany - Žakarovce.

V. LIGA S-V

22. kolo 24.5. o 16.00 hod.: Vechec - Zámutov, Medzilaborce - Hlinné, Pakostov - Ubľa, Kuková - Kamenica, Soľ - Sačurov, Radvaň - Zubné , v Sedliskách Hencovce - Kalnište.

V. LIGA J-V

22. kolo 24.5. o 16.00 hod.: Slivník - Sokoľany, Lastomír - Dvorianky, Ruskov - Čierna, Nacina Ves - Michaľany, Medzev - Borša, Strážske - Cejkov, Čičarovce - Budkovce.

V. LIGA S-Z

26. kolo 24.5. o 10.30 hod. Poprad "B" - Záborské, o 16.00 hod.: Pušovce - Plavnica, Miklušovce - Šiba, Uzovce - Sp. Bystré, Š. Dravce - Bard. N. Ves, Štrba - Zborov, Kendice - Radatice, Levoča - V. Ružbachy.

V. LIGA J-Z

22. kolo 23.5. o 16.00 hod.: Gem. Hôrka - Kr. Podhradie, Lok. Košice "B" - Teplička. 24.5. o 10.30 hod. Hrabušice - Margecany, o 16.00 hod.: Jaklovce - Smižany, Nálepkovo - Harichovce, Prakovce - Koš. N. Ves, Sp. Vlachy - Helcmanovce.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Pre bitku nedohrali v Dvoriankach