Portugalčania zabudli Cristiana Ronalda na letisku

TASR|29. jún 2012 o 17:15

Vtipnú správu si mal vymyslieť španielsky server EFE.

LISABON. Hoci je najväčšou hviezdou portugalskej futbalovej reprezentácie, svojim spoluhráčom nechýbal. Reč je o Cristianovi Ronaldovi, bez ktorého odletela portugalská výprava z Donecku do rodnej vlasti pri návrate z EURO 2012.

Kanonier Realu Madrid bol pred odletom zrejme hladný a tak si išiel kúpiť niečo na jedenie. Keď sa však vrátil, lietadlo bolo preč.

"To nie je fér. Len som rýchlo zašiel do kaviarne kúpiť si nejaké jedlo a medzitým odštartovali bezo mňa," uviedol 27-ročný Portugalčan.

Ronaldo zvyčajne sedáva v lietadle vpredu, tento raz však spravil výnimku a sadol si dozadu. Skutočnosť, že sa na palube nenachádza, si všimol až tréner Paulo Bento, no bolo už príliš neskoro.

Informácia o tom, že Cristiana Ronalda zabudla výprava na letisku, je však vraj nepravdivá.

"Túto vtipnú správu publikoval španielsky server EFE a rozšírila sa do celého sveta," vysvetľuje Augusto Correia z portugalských novín Journal de Noticias.

"Zrejme sa po letisku pohybovali dvaja Ronaldovia," zažartoval, keďže na lisabonskom letisku vystúpil celý reprezentačný tím na čele práve s najdrahším futbalistom sveta.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Portugalčania zabudli Cristiana Ronalda na letisku