Pokazené oslavy narodenín

Sportnet|27. apr 2009 o 00:00

Po dvoch piatoligových stretnutiach na Spiši sa v nedeľu večer oslavovalo. Nie však dobrý výsledok, ale životné jubileá. V oboch prípadoch boli oslavy pokazené nie najlepším výsledkom na ihrisku.

SPIŠ.

Štyridsiatnik

Futbalové meno Pavol Hudáček je roky známe z harichovských kruhov. Čerstvý štyridsiatnik momentálne oblieka dres Jakloviec. Tie v nedeľu hostili Hrabušice a predovšetkým Pavol veľmi túžil po dobrom darčeku k narodeninám.

"Hra bola celkom vyrovnaná, ale v obrane katastrofa. Veď my sme im vlastne prihrávali na góly. Hrabušice pozorne vyčkávali na svoje príležitosti a poľahky strieľali góly. Z našej strany to bol veľmi slabý výkon a zbytočná prehra," sklamane sa vrátil k stretnutiu oslávenec Pavol Hudáček.

"Nerobíme z toho tragédiu. Trochu mi to pokazilo oslavy narodenín. Prehra skomplikovala aj boj o záchranu. Tri body budú Jaklovciam veľmi chýbať," dodal oslávenec.

Tréner nesmútil

Pochmúrnejšie oslavy boli aj v Helcmanovciach. Tam po zápase gratulovali k 58. narodeninám trénerovi Mariánovi Pelkovi.

"Vo futbale sa stávajú aj takéto veci. Raz hráme dobre, raz zle. Raz sú dobré výsledky, niekedy to nevychádza. Do konca sezóny je ešte poriadne ďaleko a chceme sa udržať na prvej pozícii," povedal tréner Marián Pelko, ktorý so svojimi zverencami proti Harichovciach uhral "len" remízu 1:1. Rovnako ako prvý oslávenec, ani on z toho nerobil veľkú tragédiu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Pokazené oslavy narodenín