Podtatranci väčšinou cestujú za súpermi

Nováčik z Toporca. Predstaví sa na ihrisku Nálepkova.
Nováčik z Toporca. Predstaví sa na ihrisku Nálepkova. (Autor: Richard Hudeček)
Sportnet|6. sep 2014 o 00:00

Futbalové súťaže sú v plnom prúde a počas víkendu nás čakajú ďalšie zaujímavé zápasy.

Jediný kolektív spod Tatier v druhej lige Východ, FK Poprad sa už včera večer predstavil na ihrisku v Moldave nad Bodvou.

POPRAD. Obaja zástupcovia z podtatranského regiónu v tretej lige Východ cestujú za svojimi súpermi. FK Starý Smokovec, Vysoké Tatry zajtra predvedie svoje umenie na ihrisku FK Haniska, FK Družstevník Plavnica sa pokúsi zabodovať na pôde MŠK Tesla Stropkov.

Z trojice mužstiev spod Tatier, ktoré účinkujú vo štvrtej lige Sever, sa pred svojimi fanúšikmi predstaví iba MFK Stará Ľubovňa, ktorá zajtra hostí OFK - SIM Raslavice. ŠK Štrba cestuje na pôdu MŠK Spišské Podhradie a FK Svit zavíta na ihrisko TJ Družstevník Radvaň nad Laborcom.

V piatej lige Podtatranskej sa MŠK Slavoj Spišská Belá predstaví svojim domácim fanúšikom tradične už dnes od 17. hodiny, keď si zmeria sily s TJ Slovan Smižany.

Podtatranské derby uvidia diváci zajtra od 10.30 hod. v Poprade-Veľkej, kde domáci FK Poprad B privíta TJ Družstevník Spišské Bystré.

Zvyšné tri podtatranské celky hrajú vonku. TJ Toporec cestuje do TJ Slovan Nálepkovo, OFK Kravany sa predstavia v TJ Štart Hrabušice a 1. MFK Kežmarok hrá na pôde OŠK Teplička.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Podtatranci väčšinou cestujú za súpermi