Pečalka: Neviem nič o záujme Slovana

Mário Pečalka
Mário Pečalka (Autor: SITA)
SITA|17. jan 2012 o 11:32

Mário Pečalka, ktorý je hráčom izraelského klubu Hapoel Tel Aviv, poprel správy o prestupe do Slovana Bratislava.

Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Mário Pečalka, ktorý je hráčom izraelského klubu Hapoel Tel Aviv, poprel správy o svojom pripravovanom prestupe do ŠK Slovan Bratislava.

BRATISLAVA. O služby 31-ročného defenzívneho univerzála údajne prejavil záujem úradujúci slovenský šampión. Túto informáciu priniesla v pondelok večer vo svojom športovom spravodajstve televízia Markíza. Pečalka však dementoval tieto špekulácie.

Pečalka: Nezaoberám sa nejakým prestupom

"Túto informáciu nemôžem potvrdiť, stále som hráčom Hapoelu, nemám so Slovanom nič podpísané, ani sme sa na ničom ústne nedohodli," povedal v utorok predpoludním pre agentúru SITA bývalý hráč Interu Bratislava, Lučenca či Žiliny.

"Ja neviem, odkiaľ berú médiá tieto informácie. V prvom rade platí, že som zranený a nezaoberám sa nejakým prestupom. Chcem sa najprv doliečiť, a potom môžem doriešiť ostatné veci. A mimochodom, kto by kupoval zraneného hráča?"

Mário Pečalka, ktorý prestúpil do Izraela pred rokom a s Hapoelom má platnú zmluvu do konca tejto sezóny, laboruje so zraneným chrbtom.

Koncom minulého roka mu diagnostikovali prasknutú platničku, teda zranenie, s ktorým mal problémy už aj v minulosti. Trojnásobný reprezentant sa zotavuje doma na Slovensku a do tréningového procesu by mal zasiahnuť približne o mesiac.

Lieči sa doma

"Funkcionári Hapoelu mi dovolili odcestovať domov a doliečiť sa na Slovensku. Približne o mesiac by som mohol začať trénovať, potom budem ešte potrebovať pár týždňov, aby som sa dostal do tempa. To zranenie nie je také ľahké, ako som si myslel na začiatku."

"Chcem s tým však mať už navždy pokoj, preto nič neuponáhľam a poriadne sa doliečim," uviedol na margo svojej zdravotnej indispozície Pečalka a na záver sa ešte raz vrátil k údajnej zmene pôsobiska:

"Je možné, že kluby rokujú, že už sa na niečom dohodli. Ja však naozaj o ničom neviem. Nechcem vyzerať ako klamár, ale ak sa niečo deje, ide to mimo mňa. Presne tak to bolo aj pri mojom prestupe do Hapoelu."

"Kluby rokovali, dohodli sa a ja som sa to dozvedel ako posledný. Väčšinou o tom rozhodujú majitelia klubov. Neviem nič konkrétne o záujme Slovana, tým by som to uzavrel."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov