Ohlasy médií: Musel to byť on, Ronaldo dal elegantnú facku kritikom

Prezident FIFA Gianni Infantino odovzdal cenu pre najlepšieho futbalistu Cristianovi Ronaldovi.
Prezident FIFA Gianni Infantino odovzdal cenu pre najlepšieho futbalistu Cristianovi Ronaldovi. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|10. jan 2017 o 11:47

Ohlasy médií na triumf Portugalčana Cristiana Ronalda v ankete The Best 2016 o najlepšieho hráča roka, ktorú organizuje FIFA.

The Guardian (V. Brit.): "Ronaldo, ktorý priviedol Portugalsko k titulu na ME a premenil rozhodujúci pokutový kop vo finále Ligy majstrov, získal ocenenie FIFA mesiac po tom, čo Messiho prekonal v ankete Zlatá lopta."

Gazzetta dello Sport: "Ranieri pánom sveta. Kráľ Claudio zdolal Zidana. Triumf pre CR7, je najlepším hráčom na svete. Messi tam nebol."

La Repubblica: "Ranieri - život je krásny. Bolo to ako dostať Oscara z rúk Maradonu."

Il Messaggero: "Ranieri - jednoducho najlepší! Claudiova rozprávka pokračuje. A ako sa predpokladalo, titul najlepšieho hráča roka dobyl Cristiano Ronaldo."

L'Équipe (Fr.): "Štvornásobný víťaz ankety Zlatá lopta a portugalský majster Európy Cristiano Ronaldo v súlade s predpokladmi získal ocenenie pre najlepšieho hráča roka podľa FIFA."

Marca (Šp.): "Musel to byť on a aj bol, Cristiano Ronaldo triumfoval v ankete FIFA The Best."

Kicker (Nem.): "Ronaldo hráčom roka 2016 - na vrchole pred Messim."

The Best: fotogaléria

10.1.2017

A Bola (Portug.): "Triumf Cristiana Ronalda v ankete o najlepšieho hráča roka 2016 je elegantnou fackou v bielych rukavičkách všetkým jeho kritikom."

La Prensa (Arg.): "Cristiano Ronaldo získal triumf v premiérovom ročníku ankety FIFA The Best. Argentínčan Lionel Messi nepridal ďalší individuálny úspech."

BBC Sport: "Ronaldo má teraz niečo čo ani Messi nie. Česť byť prvým hráčom s novou trofejou FIFA The Best."

The Telegraph: "C. Ronaldo štvrtýkrát s cenou FIFA, zdolal rivalov Lionela Messiho a Antoina Griezmanna a skompletizoval zbierku individuálnych trofejí."

Evening Standard: "Ronaldo si užil rok. Tentoraz ho podporili zástupcovia reprezentačných trénerov a kapitánov, novinárov aj fanúšikov."

iDnes.cz (ČR): "Rok 2016 patril Cristianovi Ronaldovi. Portugalský strelec Realu Madrid získal po Zlatej lopte aj druhé prestížne individuálne ocenenie, opäť predstihol argentínskeho rivala Lionela Messiho a francúzskeho strelca Antoina Griezmanna."

El País: "Šťastie Cristiana Ronalda pokračuje".

Mundo Deportivo: "Trofej The Best zostala doma. Messi tiež rovnako ako Iniesta, Pique a Luis Suarez. Dali prednosť oddychu pred odvetou Španielskeho pohára s Bilbaom.

Sport: "Barca dala Ronaldovi aj FIFA košom."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ohlasy médií: Musel to byť on, Ronaldo dal elegantnú facku kritikom