Novovešťania hlavne nechcú sklamať divákov

Štvrtý zápas. Semifinále s Komárnom dnes na Spiši pokračuje štvrtým dejstvom.
Štvrtý zápas. Semifinále s Komárnom dnes na Spiši pokračuje štvrtým dejstvom. (Autor: jope)
Sportnet|24. apr 2013 o 00:00

Na zápase s Komárnom v semifinálovej sérii prehrávajú Spišiaci už 0:3. Dnes majú hostia prvý mečbal.



SP. NOVÁ VES. Štvrtý zápas je dnes na programe na spišskonovoveskej palubovke. Vo väčšej pohode budú naň nastupovať hostia z Komárna.

V semifinálovej sérii ešte ani raz neprehrali, hoci pred týždňom museli o víťazstve rozhodnúť až v predĺžení.

Aj v druhom domácom vystúpení ukázalo Komárno svoju silu. Už po prvom polčase bolo prakticky rozhodnuté. Po konečnom výsledku 93:71 sú už hostia jednou nohou vo finále.

„V Komárne sme bojovali o každý bod. Stále bolo naším cieľom uhrať u nich jeden dobrý výsledok. Lenže sme mali veľké problémy pod košom. Chýbal nám zranený Frost. Ubrániť hráčov kvalít ako Thompson a Stevens bolo takmer nemožné a Vlado Hovaňák na všetko nestačil,“ povedal po treťom zápase hráč BK 04 AC LB Spišská Nová Ves Stanislav Baldovský.

Pre divákov

Medzi najkvalitnejšie domáce vystúpenia v podaní zverencov trénera Černického patril práve domáci semifinálový súboj s Komárnom.

V riadnom hracom čase skončil nerozhodne 88:88 a predĺženie bolo len pre silné nervy. Nešťastnú prehru 100:104 budú chcieť Novovešťania dnes isto vrátiť.

„Určite aj dnes zabojujeme. Stav série síce je výhodou pre hostí, no my nechceme sklamať nášho verného diváka. Ponúkneme im rovnako kvalitný súboj ako pred týždňom. Komárno má svoju silu, my však doma nie sme slabí,“ zdôraznil Stanislav Baldovský.

Semifinále sa hrá na štyri víťazné stretnutia.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Novovešťania hlavne nechcú sklamať divákov