NHL: O Hossovom osude sa rozhodne v blízkej dobe

Marián Hossa
Marián Hossa (Autor: SITA, AP)
SITA|18. feb 2008 o 13:02

NAPLES 18. februára (SITA) - Generálny manažér klubu hokejovej NHL Atlanta Thrashers Don Waddell bude v centre záujmu kolegov počas ich trojdňového stretnutia vo floridskom Naples. Dôležitými témami rozhovorov ...

NAPLES 18. februára (SITA) - Generálny manažér klubu hokejovej NHL Atlanta Thrashers Don Waddell bude v centre záujmu kolegov počas ich trojdňového stretnutia vo floridskom Naples. Dôležitými témami rozhovorov generálnych manažérov nebudú len zmeny pravidiel a výstroja, platový strop či iná ligová agenta, ale aj debaty o prípadných výmenách hráčov. Waddell tak bude môcť pozorne počúvať ponuky z iných klubov o prípadnej výmene Mariána Hossu, o ktorej sa už dlho hovorí. Posledný termín na hráčske zmeny je 26. február, do tohto dátumu sa možno vedenie Thrashers so slovenským lídrom dohodne na novom kontrakte a k žiadnemu trejdu nedôjde. "Viacerí kolegovia sa chcú so mnou stretnúť. Bude to dobré miesto na schôdzku, osobné rozhovory sú vždy lepšie ako telefonické," povedal Waddell, ktorý však nevylučuje, že Hossa ostane v kádri aj bez podpisu novej zmluvy. Atlanta je totiž stále v hre o play off, kde by Thrashers nechceli chýbať. "Ak ho dáme na trh, potom chceme náhradu, ktorá nám pomôže dnes i v budúcnosti," dodal Waddell.

Podľa posledných správ by Hossu radi videli vo svojich kádroch manažéri Bostonu, Detroitu, Ottawy a Dallasu. Denník Ottawa Sun hlási aj záujem Montrealu, San Jose, Anaheimu, New York Rangers a New Jersey.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»NHL: O Hossovom osude sa rozhodne v blízkej dobe