Nespokojný Svozil: Iba sme sa prizerali

Sportnet|14. mar 2012 o 00:00

Popradskí hokejisti po prvýkrát prehrávajú vo štvrťfinálovej sérii play-off s Trenčínom, keď mu včera na jeho ľade podľahli 1:4.

Pred dnešným štvrtým súbojom pod hradom Matúša Čáka tak Dukla vedie 2:1 na zápasy.

TRENČÍN/POPRAD. Domáci začali vo veľkom štýle a v prvej tretine mali viac z hry. Do šatní odchádzali s jednogólovým vedením, keď sa presadili v presilovke. Tá im vyšla aj v úvode druhej časti, po ktorej zvýšili svoj náskok.

Svoju prevahu potvrdili i tretím presným zásahom a po dvoch tretinách tak viedli už 3:0. Popradčania zvýšili aktivitu až v záverečnej dvadsaťminútovke, no kontaktný gól Vaica v presilovej hre už prišiel neskoro - v 49. minúte.

Vojaci zavŕšili svoj zaslúžený triumf štvrtým gólom do prázdnej bránky počas power-play hostí. Tých môže ako-tak tešiť iba vyhratá menšia pästná výmena v samom závere, o ktorú sa postarali hosťujúci Takáč a domáci Fojtík.

„Začali sme veľmi zle, bez pohybu. V prvej tretine sme sa iba prizerali tomu, ako hrajú domáci, namiesto toho, aby sme sa s nimi zrážali. Zlepšilo sa to až v druhej polovici súboja. V poslednej tretine sme súpera tlačili, no na zvrat to už nestačilo,“ povedal nám tréner Popradu Ladislav Svozil.

Pred dnešným dôležitým duelom poznamenal. „Každopádne sa z toho musíme poučiť. Tak, ako sme Trenčín prevalcovali my v prvom domácom zápase, teraz oni polovicu duelu prevalcovali nás. Musíme zo seba vydať oveľa viac.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Nespokojný Svozil: Iba sme sa prizerali