Najlepší tohtoročný polčas nestačil

Róbert Chalupka. Jasenovského kapitána prvý jarný polčas potešil, konečný výsledok už nie.
Róbert Chalupka. Jasenovského kapitána prvý jarný polčas potešil, konečný výsledok už nie. (Autor: Marián Škuba)
Sportnet|17. apr 2013 o 00:00

Jasenovčania vonku prehrali, i keď na pôde favorita do prestávky hrýzli.



JASENOV. Možno konštatovať, že futbalová jar sa už konečne „východoslovensky“ rozbehla, na rad postupne prichádzajú aj dohrávky. Piatoligový TJ FK Jasenov (skupina Sever) odohral jarnú ouvertúru v Dlhom Klčove, dnes ho čaká doma dohrávka 17. kola (Kľušov), v nedeľu privíta v riadnom 22. kole Fintice.

Piatoligový začiatok jarnej časti sa posunul o mesiac. Niektorí v duchu na počasie hromžili, iní boli s touto situáciou vyrovnaní flegmaticky, niektorí neplánované súťažné voľno ešte uvítali. K tretej skupine patril aj klub spod Jasenovského hradu.

„Môžem povedať, že jarný zápasový posun nám padol vhod, pretože riešili sme hráčsky problém, ktorý ešte stále pretrváva,“ konštatoval Vladimír Chalupka.

Nebojácne, ale bezgólovo

Vstup do odvety absolvovali Jasenovčania na ihrisku v Dlhom Klčove. Domáci napokon úlohu favorita zvládli, vyhrali 3:0, do prestávky však svietil na tabuli bezgólový stav. A v jasenovských číslach nemusel.

„Začali sme nebojácne, sám poviem, že som bol až prekvapený, ako sa nám herne darilo, lebo prípravné zápasy veľa optimizmu v našej hre neukazovali. Bol to náš najlepší tohtoročný polčas, škoda, že dve tutovky nám domáci brankár bravúrne zmaril,“ povzdychla si opora zadných jasenovských radov.

„V druhom zápase nás zastihla 'hluchá' štvrťhodinka a dobrý výsledok nám uletel,“ dodal.

Dvakrát doma

Futbalovo „anglický“ trojzápasový týždeň doplnia Jasenovčania dvoma domácimi „majstrákmi“. Dnes (o 16.00 hodine) privítajú Kľušov, v nedeľu Fintice.

„Body nám treba, chceme sa vyhnúť záchranárskym problémom. Z vonku sa budú voziť ťažko, preto na svojom trávniku potrebujeme uspieť. Tak nám velí situácia,“ naznačil jasenovské zámery Róbert Chalupka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Najlepší tohtoročný polčas nestačil