Na Hungária cupe sa presadili košickí žiaci a veteráni

S:\!03STREDA\Lukáš Simočko finišuje do cieľa.
S:\!03STREDA\Lukáš Simočko finišuje do cieľa. (Autor: archív)
Sportnet|23. aug 2012 o 00:00

Skupina orientačných bežcov z košických klubov štartovala na päťdňových pretekoch v orientačnom behu s názvom Hungária cup 2012.

KOŠICE. Skupina orientačných bežcov z košických klubov štartovala v kvalitnej konkurencii pretekárov zo 17 štátov na päťdňových pretekoch v orientačnom behu s názvom Hungária cup 2012. Všetkých päť etáp bolo situovaných v blízkosti slovenských hraníc v oblasti Zemplína, a to pri obciach Sátoraljaújhely, Füzérradvány, pričom záverečná etapa mala cieľ na Rákociho hrade v meste Sárospatak.

Z našich účastníkov si najlepšie počínali žiaci KOB Metropol Košice v kategórii M-12D, keď celkové prvenstvo dosiahol Štefan Mihalič pred Lukášom Simočkom. Vo veteránskej kategórii mužov od 55 rokov tretiu priečku na stupňoch víťazov obsadil Ján Kuchta (ATU Košice) a Anton Onder (Metropol Košice) skončil siedmy. Rovnako siedmy, ale v kategórii M65- skončil Igor Roháč (ATU Košice). V kategórii M21-B na desiatej pozícii finišoval Juraj Mihalič (Metropol Košice). Smolu mal veterán Wilfried Sleziak (Dargov Košice) v kategórii od 70 rokov, ktorý bol po štyroch etapách druhý, ale v záverečnej vynechal jednu kontrolu, preto nebol klasifikovaný.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Na Hungária cupe sa presadili košickí žiaci a veteráni