Na Dunajskom pohári boli vo fleurete najlepší Németh a Wohlgemuthová

TASR|14. feb 2009 o 20:06

Medzi 139 chlapcami, ktorí si v sobotu v bratislavskej hale Elán merali sily v šerme fleuretom, sa najviac darilo maďarskému šermiarovi Gáborovi Némethovi.

BRATISLAVA. Medzi 139 chlapcami, ktorí si v sobotu v bratislavskej hale Elán merali sily v šerme fleuretom, sa najviac darilo maďarskému šermiarovi Gáborovi Némethovi, ktorý vyhral pred Britom Thomasom Allenom. Zo slovenských zástupcov na najlepšom 16. mieste skončil Nikolas Sikela z Klubu šermu Šamorín.

Zo 60 dievčat bola najlepšia Rakúšanka Olivia Wohlgemuthová, ktorá zvíťazila pred Maďarkou Dorou Lubkovicsovou a Michalou Cellerovou zo Slávie STU Bratislava, ktorá sa o 3. miesto podelila s Maďarkou Norou Mészárosovou.

Výsledky

Chlapci (139): 1. Gábor Németh (Maď.), 2. Thomas Allen (V. Brit.), 3. Mateusz Knitter a Damian Koper (Poľ.),... 16. Nikolas Sikela (KŠ Šamorín).

Dievčatá (60): 1. Olivia Wohlgemuthová (Rak.), 2. Dora Lubkovicsová (Maď.) 3. Michala Cellerová (Slávia STU Bratislava) a Nora Mészárosová (Maď.), 5. Kristína Bokorová (KŠ Šamorín).

Kadeti: 1. Gábor Németh (Maď.), 2. Thomas Allen (V. Brit.), 3. Mateusz Knitter a DAmian Koper (obaja Poľ.),... 16. Nikolas Szikela (SR).

Kadetky: 1. Olivia Wulgemuthová (Rak.), 2. Dóra Lupkovicsová (Maď.), 3. Michala Cellerová (SR) a Nóra Mészárosová (Maď.), 5. Kristína Bokorová (SR).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Na Dunajskom pohári boli vo fleurete najlepší Németh a Wohlgemuthová