Na Australian Open v pondelok Hrbatý, Gajdošová a Suchá

SITA|14. jan 2007 o 21:16

MELBOURNE 14. januára (SITA) - V pondelok sa na úvodnom grandslamovom podujtí novej tenisovej sezóny Australian Open (15.-28. januára, dotácia 20 miliónov AUD, tvrdý povrch Rebound Ace) v austrálskom ...

MELBOURNE 14. januára (SITA) - V pondelok sa na úvodnom grandslamovom podujtí novej tenisovej sezóny Australian Open (15.-28. januára, dotácia 20 miliónov AUD, tvrdý povrch Rebound Ace) v austrálskom Melbourne zapoja do diania traja z piatich slovenských tenistov - účastníkov hlavných súťaží dvojhry. Hneď v prvý deň sa v Melbourne Parku prezentujú 22. nasadený Dominik Hrbatý proti Čechovi Jiřímu Vaněkovi, ďalej Martina Suchá v súboji s Češkou Evou Birnerovou a ako prvá už približne o 1.10 h SEČ Jarmila Gajdošová, ktorá si zmeria sily s Venezuelčankou Milagros Sequerovou. Pätnásta nasadená Daniela Hantuchová (proti 16-ročnej francúzskej kvalifikantke Alizé Cornetovej) a Lukáš Lacko (s austrálskym víťazom internej kvalifikácie o voľnú kartu Robertom Smeetsom), ktorý sa ako jediný z piatich Slovákov od štvrtka do soboty prebojoval z kvalifikácie, odohrajú svoje stretnutia 1. kola až v utorok.


Pondelňajší program slovenských tenistov v 1. kole hlavných súťaží dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open (dotácia 20 miliónov AUD, tvrdý povrch Rebound Ace) v austrálskom Melbourne:

MUŽI

  • Dominik Hrbatý (22-SR) - Jiří Vaněk (ČR) - druhý zápas na dvorci č. 19, začiatok približne po 2.30 h SEČ

ŽENY

  • Jarmila Gajdošová (SR) - Milagros Sequerová (Venez.) - prvý zápas na dvorci č. 15, začiatok o 1.10 h SEČ
  • Martina Suchá (SR) - Eva Birnerová (ČR) - tretí zápas na dvorci č. 21, začiatok približne po 4.00 h SEČ
  • Daniela Hantuchová a Lukáš Lacko odohrajú svoje zápasy v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry až v utorok v zatiaľ nestanovenom čase a na ešte neurčenom dvorci.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Na Australian Open v pondelok Hrbatý, Gajdošová a Suchá