Mourinho verí ManU a Chelsea, šance má i Liverpool

SITA|11. aug 2008 o 11:37

LONDÝN 11. augusta (SITA) - Krátko pred začiatkom nového ročníka najvyššej anglickej futbalovej súťaže - Premier League 2008/2009 predpovedal bývalý tréner FC Chelsea José Mourinho šance jednotlivých ...

LONDÝN 11. augusta (SITA) - Krátko pred začiatkom nového ročníka najvyššej anglickej futbalovej súťaže - Premier League 2008/2009 predpovedal bývalý tréner FC Chelsea José Mourinho šance jednotlivých kandidátov na celkové prvenstvo. "O titul budú pravdepodobne bojovať Manchester United a Chelsea, som však presvedčený, že jedného dňa sa z víťazstva bude tešiť i Liverpool a možno sa tak stane už v nadchádzajúcej sezóne. Arsenal má kvalitný káder, ale majú príliš málo skúsených hráčov. Arsene Wenger (tréner Arsenalu Londýn - pozn. SITA) síce disponuje kvalitnými a talentovanými futbalistami, na zisk ligového primátu mu však chýba najmä potrebná skúsenosť," povedal súčasný tréner talianskeho klubu Inter Miláno, ktorý sa v sezónach 2004/2005 a 2005/2006 s "The Blues" radoval z víťazstva v Premier League.

Podľa charizmatického Portugalčana by sa tak po skončení blížiacej sa ostrovnej sezóny z cenného titulu mohol tešiť i slovenský reprezentant a pilier obrany "The Reds" Martin Škrtel.


Nachádzate sa tu:
Domov