Mourinho sa vzdal možnosti angažovať v januári Didiera Drogbu

SITA|18. dec 2008 o 17:32

Tréner talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho sa vzdal šance priviesť na San Siro kanoniera Didiera Drogbu.

MILÁNO. Tréner talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho sa vzdal šance priviesť na San Siro kanoniera Didiera Drogbu v januárovom prestupovom období.

Reprezentant Pobrežia Slonoviny bol jednou z prvých posíl charizmatického kouča po jeho príchode na lavičku FC Chelsea a prakticky už od leta sa v rôznych obmenách skloňuje možný Drogbov príchod na San Siro.

"Ak si Didier jedného dňa vyrieši otázku svojej budúcnosti v FC Chelsea a ja budem trénovať Inter, Gambu Osaka, Red Bulls či akýkoľvek iný tím, bude v mojom kádri vítaný," nechal sa počuť Mourinho a dodal: "Nie je tajomstvom, že je mojim favoritom, ale je hráčom FC Chelsea a momentálne je nulová šanca získať ho v januári."

Kontroverzný Portugalčan, ktorý v lete prevzal Inter zároveň povedal, že neplánuje predať útočníka Adriana, ktorý má problémy z disciplínou a v kuloároch sa špekulovalo o jeho čo najskoršom odchode do iného klubu.

Nachádzate sa tu:
Domov