Mourinho opäť vyradil Balotelliho z prvého tímu

SITA|12. jan 2009 o 18:52

Mladého útočníka talianskeho futbalového klubu Inter Miláno Maria Balotelliho tréner José Mourinho vyradil pre jeho problematickú povahu z prvého tímu do konca januára.

RÍM.

Osemnásťročného hráča považujú za najväčšiu vychádzajúcu hviezdu talianskeho futbalu. V reprezentácii do 21 rokov odohral zatiaľ štyri zápasy a strelil v nich tri góly. Charizmatický portugalský kouč už vyradil Balotelliho z kádra v novembri 2008 pre nedisciplinovanosť a zlý prístup na tréningoch.

"Od tej doby sa nič nezmenilo," komentoval správanie Balotelliho Mourinho a pokračoval: "Na tréningoch je tvrdohlavý a namyslený. Nemôžem akceptovať niečo také, od niekoho, kto ešte nedosiahol vo futbale takmer nič. Ak sú skúsenejší hráči Luis Figo, Iván Córdoba, či Javier Zanetti ochotní plniť moje požiadavky, tak samozrejme očakávam niečo podobné aj od Balotelliho. Jeho brat, ktorý je zároveň aj jeho agentom nám oznámil, že Mario chce odísť na hosťovanie. Počkáme do konca zimného prestupového obdobia, možno dovtedy prehodnotí svoj postoj."

Nachádzate sa tu:
Domov