Mourinho má jasno. Eto'o za Ibrahimoviča je obchod leta

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič (Autor: ap)
TASR|25. júl 2009 o 13:20

Fanúšikovia Interu Miláno si podľa trénera Joseho Mourinha zamilujú Samuela Eto'oa a zabudnú na Ibrahimoviča.

RÍM. Fanúšikovia talianskeho futbalového klubu Inter Miláno si podľa trénera Joseho Mourinha tak zamilujú Samuela Eto'oa, že nebudú mať čas oplakávať odchod Zlatana Ibrahimoviča.

Najlepší strelec uplynulého ročníka talianskej Serie A sa stane novou posilou FC Barcelona, za čo milánsky Inter získa okrem Samuela Eto'a aj bieloruského stredopoliara Aleksandra Hleba na ročné hosťovanie a odstupné vo výške až 50 miliónov eur.

Fanúšikom Interu nebude za Ibrahimovičom ľúto

"Zlatan odovzdal pre mňa a Inter vždy všetko, čo bolo v jeho silách. Napriek tomu si nedokázal získať priazeň fanúšikov do takej miery, že by ho milovali. Naši priaznivci jeho odchod neoplakávajú a sú pripravení milovať Eto'a," vyhlásil kontroverzný portugalský kormidelník pre sobotňajšie vydanie denníka La Gazzetta dello Sport.

Mourinho uviedol, že smútok z odchodu jeho najlepšieho hráča vyvážilo vzrušenie z príchodu kamerunského zakončovateľa.

"Museli sme sa rozhodnúť, či odpovieme na ponuku Barcelony nie, alebo áno s tým, aby nám k Eto'ovi pribalili Hleba a 50 miliónov eur. Pre mňa to je mimoriadny obchod, 100-miliónový obchod, obchod leta. Veľa sme získali, pretože Eto'o nie je ani o euro menej cenný než Ibrahimovič," dodal Mourinho.

Nachádzate sa tu:
Domov