Mourinho lanári do Interu hviezdy z Premier League

SITA|14. mar 2009 o 14:18

Kouč talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho pripravuje podľa www.goal.com príchod viacerých popredných hráčov.

MILÁNO. Kouč talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho pripravuje podľa www.goal.com príchod viacerých popredných hráčov v súčasnosti pôsobiacich v anglickej Premier League do kádra "nerazzurri".

Portugalský tréner by vraj do príchodu zvučných posíl chcel investovať až 100 miliónov eur. Hráči ako Nemanja Vidič (Manchester United), Abou Diaby (Arsenal), Jermaine Jenas (Tottenham), John Obi Mikel a Didier Drogba (obaja Chelsea) by Interu mali v budúcej sezóne zabezpečiť väčšie šance na úspech v prestížnej Lige majstrov. V aktuálnom ročníku európskej pohárovej súťaže futbalových klubov číslo 1 vyradil Mourinhových zverencov už v prvom kole vyraďovacej fázy obhajca celkového prvenstva Manchester United.

Mourinho dúfa, že príchod vytipovaných futbalistov by aspoň sčasti mali finančne vykryť prostriedky získané z predaja viacerých nadbytočných hráčov, ktorými údajne sú David Suazo, Ricardo Quaresma, Amantino Mancini, Marco Materazzi, Patrick Vieira, Luis Figo, Hernan Crespo a Julio Cruz.

Nachádzate sa tu:
Domov