Oktagon 35: Pukač sa vrátil vo veľkej fazóne, Meliša k ničomu nepustil

Robo Pukač po váženi pred podujatím Oktagon 35
Robo Pukač po váženi pred podujatím Oktagon 35 (Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|17. sep 2022 o 22:00

Vyhrotený zápas Meliš vs Pukač konečne v Brne.

BRNO. Bratislava vs Žilina, to bol stret medzi Robom Pukačom a Tomášom Melišom. Obaja matadori sú už v klietke hodnú dobu a tento súboj bol aj o tom, ktorý z nich sa udrží na špičke medzi slovenskými velterovými váhami.

Pukač do súboja šiel pod hlavičkou nového klubu a bolo tok otázkou, ako tento prechod zvládne. Hlavne, ak na rovnakej karte bojoval aj jeho dobrý priateľ František Fodor.

Meliš bol zasa na druhú stranu veľmi namotivovaný a podotkol, že už u Pukača nevidí tú iskru, akou disponoval v minulosti. Po výhre s Mikuláškom chcel tak zasa dokázať, že s ním treba určite stále rátať.

Priebeh zápasu Meliš vs Pukač

1. kolo:

Aj keď je Pukač skôr známy bojom v postoji, po round kincku to bol práve on, kto začal kontrolovať Meliša na chrbte. Pukač as po chvíli dostal do side controlu, kde sa snažil prikľaknúť súperovi ruku a údermi tak zobrať body na svoju stranu.

2. kolo:

Prvé kolo ukázalo, že Pukač dokáže súpera držať na chrbte a preto Robo na nič nečakal ani v ďalšom kole a prvý útok mieril na nohy. Po úspešnom strhu zasa Pukač bol vo výhodnej pozícii. Aj keď Meliš chcel byť zo spodnej pozícii aktívny, rozhodcovia iba sotva odmenili sporadické útoky bodmi.

Pukač zasa sám hľadal pozíciu na bodovanie a sám Meliš mu v tom pomáhal, keď sa zdalo, že sa nesnažil dostať do postoja.

3. kolo:

Meliš sa po 2. kole nechal počuť, že je pomerne zatuhnitý a aj keď tréner Matej Šurín svojho zverenca povzbudil, v treťom kole prišiel v úvode ďalší takedown a opakoval sa tak scenár celého súboja. Meliš tak bohužiaľ neukázal svoj potenciál, naopak Pukačovi vyšlo v podstate všetko a vrátil sa tak na víťaznú vlnu.

Slová víťaza:

Toto víťazstvo som veľmi potreboval. Sú lepšie obdobia a horšie obdobia, ja som mal to horšie, ale chcel som ukázať všetkým, ktorí ma odpisovali, že nikam neodchádzam. Teraz si chcem trocha oddýchnuť, lebo som to mal pred súbojom ťažké. Rád by som ale zápasil v Bratislave, lebo to je moja srdcovka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 35: Pukač sa vrátil vo veľkej fazóne, Meliša k ničomu nepustil