Oktagon 35: Mastenica ako hrom! Roušal dokázal posadiť Bartla na zadok

Marek Bartl a Radek Roušal na večernom váźení
Marek Bartl a Radek Roušal na večernom váźení (Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|17. sep 2022 o 20:28

Súboj dvoch Moravákov uzavrel predzápasy.

BRNO. Jediný súboj pod pravidlami Underground priniesol súboj Mareka Bartla a Radka Roušala. Aj keď Marek Bartl je v súčastnosti viac MMA bojovník, na svojom konte má viac ako 100 súbojov v postoji.

Tento duel bol naozal vyhrotený, keď už na vážení obaja borci do seba vbehli a hlavami sa poriadne popasovali. Nakoniec sa promotérom podarilo búrlivákov oddeliť s prísľubom dobrého zápasu.

Skutočne nahecovaný bol hlavne Roušal, ktorý na domácej pôde nechcel za žiadnu cenu prehrať. A určite nie v hlavnom zápase prelims karty pred plnou halou.

Priebeh zápasu Bartl vs Roušal

1. kolo:

Už predstavovanie súperov ukázalo, že Roušal má za sebou poriadnu základňu fanúšikov. Bol to ale Bartl, ktorý zaznamenal prvý presný úder.

Roušal začal trocha viac tlačiť, Bartl ale veľmi pekne kontroval round kickmi. Roušal zaznamenal pekný úder, ktorý zapríčinil krvácanie Bartla na pravom obočí a zdalo sa taktiež, že po háku na bradu je Bartl otrasený. To ale Radek nevyužil.

2. kolo:

Obrovské tempo zdobilo aj druhé dejstvo, keď bojovníci na nič nečakali a poriadne na seba vleteli. Bartl začal viac útočiť, keďže sa zdalo, že prvé kolo nešlo a jeho stranu.

Roušal dostal pokyny, aby útočil na tržnú ranu, ale Bartl si tvár dobre chránil. Na konci Bartl dokonca súpera vyzval, nech ostane bojovať v strede klietky a neustupuje.

3. kolo:

Pred posledným dejstvom to mohlo byť vyrovnané, a tak obaja bojovníci museli zasa poriadne zabrať. Roušal ale bol rýchlejším a presnejším bojovníkom, čo Radek vyšperkoval výborným úderom v strede kola, keď Bartla poslal do počítania a práve to rozhodlo o jeho výhre na body. Marek sa ešte vrátil do hry a dokázal dobojovať súboj so cťou.

Slová bojovníkov:

Roušal: Marek je kvalitný súper. Som rád, že je vypredaná aréna. Tento zápas venujem svojmu kamarátovi, ktorý zahynul po nehode na motorke. Iba som trénoval, žiadne párty, nič, iba tréning. Budem rád za veľa ďalších takýchto zápasov.

Bartl: Tvrdý zápas to bol. Čo som trafil, to bolelo aj mňa. Prekvapilo ma, že toho veľa ustál, lebo mám v tej nohe švih. Chcel sa so mnou biť celé tri kolá a za to som rád. Nebudem sa opúšťať ani ospravedlňovať, ideme ďalej. 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 35: Mastenica ako hrom! Roušal dokázal posadiť Bartla na zadok