Meszároš nastúpil prvýkrát za Buffalo, proti Caroline odohral takmer polhodinu

Andrej Meszároš odohral prvý zápas za Buffalo.
Andrej Meszároš odohral prvý zápas za Buffalo. (Autor: SITA/AP)
SITA|24. sep 2014 o 07:15

V utorňajších prípravných zápasoch pred štartom NHL sa z výhier tešili traja slovenskí hokejisti.

BUFFALO. Slovenskí hokejisti Andrej Meszároš, Marián Hossa a Richard Pánik sa tešili so svojimi tímami z výhier v utorňajších prípravných stretnutiach pred novou sezónou NHL.

Meszároš sa prvýkrát predstavil v drese Buffala a v zápase proti Caroline, v zostave ktorej nefiguroval Andrej Sekera, strávil na ľade takmer 30 minút. Pri výhre 2:0 si pripísal jeden plusový bod.

Detroit bez Slovákov

Marián Hossa bol aktívny v súboji Chicaga proti Detroitu, v ktorom vyslal na bránku Red Wings tri strely. Ani jedna sa neskončila gólom. Chicago napokon vyhralo 2:1 po predĺžení, keď duel ukončil Jonathan Toews. Za Detroit nehrali Tomáš Tatar, Tomáš Jurčo ani Marek Tvrdoň.

Tampa Bay s Richardom Pánikom, ktorý odkorčuľoval takmer sedemnásť minút a vyslal na bránku tri strely, zdolala Nashville 4:2.

Výsledky

Buffalo - Carolina 2:0 (Meszároš za Buffalo 29:39 min. na ľade, +1), Columbus - Pittsburgh 2:0, Montreal - Boston 3:2, Tampa Bay - Nashville 4:2 (Pánik za Tampu 16:58 min. na ľade, 3 strely), Toronto - Philadelphia 4:0, Chicago - Detroit 2:1 po predĺžení (Marián Hossa za Chicago) 18:33 min. na ľade, 3 strely, 2 tr. minúty), Vancouver - San Jose 4:2, Anaheim - Arizona 0:4, San Jose - Vancouver 5:2.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Meszároš nastúpil prvýkrát za Buffalo, proti Caroline odohral takmer polhodinu