Marián Hossa má menšie zdravotné problémy

Marián Hossa.
Marián Hossa. (Autor: SITA AP)
SITA|20. sep 2008 o 15:30

Marián Hossa má menšie zdravotné problémy, pre bolesť v chrbte vynechal štvrtkový golf so svojimi spoluhráčmi, v tréningovom kempe hokejistov Detroitu by však nemal chýbať. "Nie je to nič vážne.

TRAVERSE CITY 20. septembra -

Je to iba trocha stuhnuté, netreba sa vôbec znepokojovať. Pri korčuľovaní mi to nevadí," vyhlásil pre Detroit Free Press Hossa, ktorý podpísal v júli s Red Wings kontrakt na 7,45 milióna dolárov. V úvode tréningového kempu bude v útoku s Rusom Pavlom Daciukom a Švédom Tomasom Holmströmom. Vo väčšine tímov by bol Hossa vďaka svojmu talentu lídrom, v Detroite je ďalším článkom skladačky mužstva. "Toto družstvo bolo aj bezo mňa excelentné.

Chcem hrať v ňom najlepšie ako viem. Detroit hrá systém, ktorý mám rád. Je dostatočne ofenzívny a tiež musia hráči aj tvrdo korčuľovať späť," povedal pre Detroit Free Press Hossa, ktorý sa v kempe Red Wings stretne aj s kamarátom z Trenčína Tomášom Kopeckým. Posledný slovenský víťaz Stanleyho pohára bude v úvode prípravy korčuľovať v útoku s Krisom Draperom a Kirkom Maltbym.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Marián Hossa má menšie zdravotné problémy