Marcel Hossa mieri za Šuplerom do Lotyšska

TASR|4. júl 2008 o 15:58

Riga 4. júla (TASR) - Slovenský hokejový útočník Marcel Hossa sa dohodol na dvojročnom kontrakte s lotyšským Dinamom Riga. K podpisu zmluvy s klubom, ...

Riga 4. júla (TASR) - Slovenský hokejový útočník Marcel Hossa sa dohodol na dvojročnom kontrakte s lotyšským Dinamom Riga. K podpisu zmluvy s klubom, ktorého trénerom je bývalý reprezentačný kouč Július Šupler, by malo prísť v priebehu budúceho týždňa.

"Marcel mal na stole ponuky z ruských superligových klubov Spartaka a Dinama Moskva, napokon sa však rozhodol pre Dinamo Riga. Ústne sme dohodnutí na podmienkach dvojročného kontraktu, podpis zmluvy je už iba formalitou. K tímu sa pripojí 16. júla na sústredení v Liptovskom Mikuláši, kde odštartujeme prípravu na novú sezónu," povedal pre TASR generálny manažér Dinama Riga Normunds Sejejs, ktorý v minulosti pôsobil ako obranca v Slovane Bratislava.

Marcel Hossa sa vracia do Európy po sedemročnom pôsobení v zámorí. V uplynulej sezóne hrával za Phoenix Coyotes, predtým obliekal dres New Yorku Rangers a Montrealu Canadiens. V prestížnej profilige odohral 237 zápasov s bilanciou 31 gólov a 30 asistencií.

Nachádzate sa tu:
Domov