Mali byť lídrami. V Trenčíne skončili dvaja hráči, má to byť výstraha pre ostatných

Brankár Chábera podľa Kobezdu nesplnil pozíciu lídra.
Brankár Chábera podľa Kobezdu nesplnil pozíciu lídra. (Autor: SITA)
TASR|14. dec 2016 o 20:07

Každý líder má aj zodpovednosť. Nielen za svoje výkony, ale aj za výkony a celkový prejav tímu, vraví Kobezda.

TRENČÍN. Vedenie hokejového klubu a účastníka Tipsport ligy Dukly Trenčín sa rozhodlo pre neuspokojivé výkony predčasne rozviazať kontrakt s brankárom Jánom Cháberom a útočníkom Radkom Dlouhým.

"Je nám ľúto, že sme museli pristúpiť k takémuto kroku, ale postavenie v tabuľke a výkony Dukly sú neakceptovateľné. Radek s Janom mali byť lídrami a každý líder má aj zodpovednosť. Nielen za svoje výkony, ale aj za výkony a celkový prejav tímu. A tie sú, bohužiaľ, také aké sú," vyjadril sa na oficiálnom klubovom webe generálny manažér Dukly Ján Kobezda.

"Je to výstraha aj pre ostatných hráčov. Sme trošku oslabení v obrane a potrebujeme to vystužiť. Pracujeme na tom už dlhšiu dobu, no nedarí sa nám dostať sem hráčov podľa našich predstáv," pokračoval.

Dlouhý odohral za Trenčín 26 zápasov, v ktorých zaznamenal štyri presné zásahy a tri asistencie. Chábera odchytal 22 stretnutí, v ktorých mal priemer 2,9 inkasovaného gólu.

"V bránke to bude zatiaľ na dvojici Kutej - Kompas, budeme chcieť priviesť ale aj skúseného brankára. V útoku zatiaľ urobíme iba malé zmeny, privedieme chlapcov, ktorí by mali priniesť viac korčuľovania a agresivity, no zároveň potrebujeme, aby dávali góly častejšie, ako sa to momentálne darí našej tretej či štvrtej formácii. Stále hľadáme ešte jedného centra. Veríme, že tieto zmeny budú na dobro veci a že sa naše postavenie v tabuľke a predvádzaná hra zlepšia," povedal Kobezda.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Mali byť lídrami. V Trenčíne skončili dvaja hráči, má to byť výstraha pre ostatných