Ljungbergov predčasný koniec v tíme West Ham United

SITA|6. aug 2008 o 19:16

LONDÝN 6. augusta (SITA, AP) - Anglický futbalový klub West Ham United rozviazal pôvodne štvorročný kontrakt s Fredrikom Ljungbergom predčasne už po jednom roku. Tridsaťjedenročný švédsky reprezentant ...

LONDÝN 6. augusta (SITA, AP) - Anglický futbalový klub West Ham United rozviazal pôvodne štvorročný kontrakt s Fredrikom Ljungbergom predčasne už po jednom roku. Tridsaťjedenročný švédsky reprezentant prestúpil ku "kladivárom" z konkurenčného Arsenalu v júli 2007. Pre mnohé zranenia nastúpil len v 22 dueloch v najvyššej anglickej súťaži.

"Rešpektujeme Freddieho rozhodnutie. Sme radi, že sa nám podarilo dospieť k dohode. Do budúcnosti mu želáme len všetko najlepšie," povedal šéf exekutívy londýnskeho klubu Scott Duxbury. Kapitán "troch koruniek" z júnových ME v Rakúsku a Švajčiarsku zatiaľ neuvažuje o ukončení kariéry. Najdôležitejšie pre neho je, aby sa úplne vyliečil zo zranení. Ljungberg rozmýšľa aj o tom, že v budúcnosti bude pôsobiť v Spojených štátoch amerických alebo v Ázii.

"Pre West Ham som urobil všetko, čo bolo v mojich silách. Veľmi sa mi tam páčilo a som šťastný, že sme dospeli k dohode. Teraz si doprajem odpočinok a porozmýšľam o mojej futbalovej budúcnosti," dodal Ljungberg.

Nachádzate sa tu:
Domov