Laporčák druhý, Kozáček tretí

Dvaja Košičania v prvej trojke. Zľava: Vladimír Chrt, Milan Laporčák, Juraj Tekel, Tomáš Kozáček.
Dvaja Košičania v prvej trojke. Zľava: Vladimír Chrt, Milan Laporčák, Juraj Tekel, Tomáš Kozáček. (Autor: mm)
Sportnet|15. jan 2011 o 00:00

V Liptovskom Mikuláši sa uskutočnil turnaj C-kategórie v squashi. Zúčastnili sa ho aj piati hráči košického Baldi squash klubu: Milan Laporčák (nasadená jednotka), Tomáš Kozáček (nasadená štvorka), Ivan Mochnáč, Vladimír Ruščin a Michal Sprušanský.



KOŠICE. Hneď v prvom kole turnaja v Liptove na seba narazili dvaja košickí hráči Ivo Mochnáč a Vladimír Ruščin. Z víťazstva sa radoval Mochnáč, keď zdolal svojho klubového kolegu 3:1. V druhom kole narazil na Žilinčana Jiřího Jandu, s ktorým prehral 0:3. V prvom kole sa stretli aj Michal Sprušanský s Tomášom Kozáčkom, Kozáček zdolal svojho tímového kolegu 3:0 V druhom kole si Kozáček zahral s domácim Petrom Sirotom, ktorého porazil tesne 3:2 a prebojoval sa do semifinále. Tam na neho čakal jeho klubový kolega Milan Laporčák, ktorý zdolal Martina Sprišanského 3:0 a Jiřího Jandu 3:1.

Košičania proti sebe

V semifinále oplatil Milan Laporčák Tomášovi Kozáčkovi prehru z finále posledného céčkového turnaja a po výhre 3:1 sa prebojoval do finále. V ňom ho čakal domáci hráč Juraj Tekel. Zápas bol v jasnej réžii domáceho hráča, Laporčák dokázal zvíťaziť iba v jednom sete a po prehre 1:3 obsadil na turnaji druhé miesto. V boji o tretie miesto zdolal Tomáš Kozáček Popradčana Petra Trabalku 3:1 a získal tak tretie miesto.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Laporčák druhý, Kozáček tretí