Lalkovič: Verím, že do Chelsea sa vrátim ako lepší hráč

Milan Lalkovič.
Milan Lalkovič. (Autor: milanlalkovic.com)
SITA|22. aug 2011 o 15:56

Mesačné angažovanie Lalkoviča je zo strany kouča "Donny" Seana O´Driscolla reakciou na zranenia Jamesa Haytera, Billyho Sharpa a Ryana Masona.

DERBY. Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Milan Lalkovič má za sebou debut v druhej najvyššej anglickej ligovej súťaži, jeho "dočasné" mužstvo Doncaster Rovers však v 4. kole The Championship podľahlo Derby County na jeho pôde 0:3.

Osemnásťročný košický rodák, ktorý je kmeňovým hráčom FC Chelsea, odohral celý zápas. Doncaster má stále nulu na konte bodov (skóre 1:7) a figuruje na poslednom 24. mieste v tabuľke. Najbližšie ho čaká 27. augusta domáci duel s Bristolom.

"Výsledok je pre mňa i celé mužstvo sklamaním. Ten zápas nám jednoducho nevyšiel. Ja osobne som pred ním absolvoval s mužstvom iba jeden tréning," povedal člen slovenského národného výberu do 21 rokov pre agentúru SITA a pokračoval: "Myslím si však, že na debut v druhej anglickej lige vo veku 18 rokov môžem byť hrdý, je to veľký úspech. Teším sa na ďalšie zápasy, bude to veľká skúsenosť. Zážitkom bolo aj to, že na zápase bolo 24-tisíc divákov."

Mesačné angažovanie Lalkoviča je zo strany kouča "Donny" Seana O´Driscolla reakciou na zranenia Jamesa Haytera, Billyho Sharpa a Ryana Masona. Lalkovič pôsobí v štruktúrach londýnskeho veľkoklubu od roku 2007.

"Verím, že s novými spoluhráčmi si na seba čoskoro zvykneme a už v ďalšom stretnutí to bude lepšie. Som presvedčený, že v Doncasteri sa zlepším a do Chelsea sa vrátim ako lepší hráč. Trénerovi som povedal, že najlepšie sa cítim na hrote útoku a predpokladám, že budem nastupovať na tomto poste," uzavrel Milan Lalkovič.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov