Rozlúčka s kariérou? Nate Diaz volá po poslednom zápase, súpera si už vybral

Nate Diaz.
Nate Diaz. (Zdroj: MMAJunkie.)
SvetMMA|13. feb 2022 o 20:10

Je pripravený rozlúčiť sa s kariérou.

PLEASANT HILL. Ešte raz chce predviesť svoje majstrovstvo. Bývalý titulový vyzývateľ ľahkej váhy UFC Nate Diaz sa chystá na posledný zápas profesionálnej kariéry MMA.

Zatiaľ čo sa ešte pred časom v zákulisí skloňovalo predĺženie zmluvy s americkou organizáciou, dnes je situácia značne odlišná.

Nate Diaz je podľa všetkého pripravený vstúpiť do rozlúčkového zápasu, ktorý mu podľa zmluvy ostal odzápasiť v UFC.

Posledný tanec v oktagone, súpera si už vybral

Podľa vyjadrenia pre americkú stanicu TMZ má hviezdny bojovník jasnú predstavu o súperovi. Tým nie je nik iný než Dustin Poirier.

Diaz tak ostáva verný svojím slovám, keď pár týždňov dozadu si na sociálnej sieti s Poirierom vymieňal odkazy.

„Rád by som zápasil s Dustinom Poirierom. Práve teraz, tak, ako som sa o to snažil. Ak je niekto, kto ma zaujíma, je to on.

Chcem s ním zápasiť čím skôr. Tak čo, Dana White? Daj mi rozlúčkový zápas, nech už môžem z tejto hry odísť. Je koniec,“ uviedol veľký obľúbenec fanúšikov.

Zaujímavosťou je, že sa Diaz a Poirier už minulosti mali stretnúť. Išlo o hlavný súboj večera na turnaji UFC 230 v novembri 2018.

Kvôli zraneniu Poiriera ale z neho nakoniec nebolo nič.

Diaz je v súčasnosti na vlnej dvoch prehier. Naposledy sa v klietke predstavil v júni minulého roka, kedy si zmeral sily s Leonom Edwardsom.

Pre túto chvíľu nie je ľahké určiť, či to 36-ročný bojovník s ukončením kariéry myslí vážne, alebo ide len o ťah v boji za lepšie podmienky pri vyjednávaní novej zmluvy.

Čo sa týka budúcnosti mimo UFC sa Diazovi otvára možný súboj v boxe proti Youtuberovi Jakeovi Paulovi, z ktorého by si mohol odniesť poriadny balík peňazí.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Rozlúčka s kariérou? Nate Diaz volá po poslednom zápase, súpera si už vybral