Kežmarčanky nevyhrali vo finále ani doma

(Autor: ilustračné - TASR/Oliver Ondráš)
Martin Belej|20. apr 2016 o 19:54

V druhom zápase finálovej série extraligy volejbalistiek prehrali Kežmarčanky doma so Sláviou EU Bratislava.

V druhom zápase finálovej série extraligy volejbalistiek prehrali Kežmarčanky doma so Sláviou EU Bratislava 1:3 a v sérii už prehrávajú 0:2 na zápasy.

KEŽMAROK. Ani v druhom dueli finálovej série extraligy volejbalistiek nedokázali Kežmarčanky poraziť suveréna sezóny.

Po boji síce uspeli v druhom sete a aj vo štvrtom to dlho vyzeralo pre Spišiačky nádejne, ale napokon koncovku zvládli Bratislavčanky a nepripustili tajbrejk.

O titule v sérii, ktorá sa hrá na tri výhry, tak môžu Bratislavčanky rozhodnúť doma už v sobotu, keď je na programe tretí duel.

Hlasy po zápase

Blanka Špaková, trénerka Kežmarku: "Dnes sa hral v Kežmarku pekný volejbal. Súper však zvládol koncovky setov lepšie a zaslúžene vyhral. Skvelé kežmarské publikum ocenilo potleskom obidve družstvá a aj kvôli nemu sa pokúsime vrátiť sériu ešte raz do Kežmarku."

Martin Hančík, tréner Slávie: "Bol to skvelý zápas hodný finálovej série. Súper hral tak ako v prvom zápase u nás vynikajúco v obrane a my sme sa trochu trápili v útoku. Podali sme však kolektívny výkon a zvládli sme dve dôležité koncovky, čo nás povzdbudilo. Hralo sa vo výbornej a férovej atmosfére a diváci pri výmenách doslova šaleli. Zápas výborne zvládli aj rozhodcovia. Som veľmi rád, že sme sa dostali do vedenia 2:0 a v sobotu môžeme sériu ukončiť. Verím, že posledný krok doma zvládneme, ale bude to veľmi ťažké. Dievčatám k víťazstvu gratulujem."

KV MŠK Oktan Kežmarok - Slávia EU Bratislava 1:3 (-22, 24, -17, -22) - stav série 0:2

Hralo sa 105 minút, pred 600 divákmi rozhodovali Hőger a Malík.

Kežmarok: Becková 9, Jakušová 7, Zátrochová 5, Budrovičová 16, Smák 3, Dragašeková 14, libero Jagodzinská (Šipošová 13, Skupinová, Labudová).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kežmarčanky nevyhrali vo finále ani doma