Kaščák s Hubníkom z Ukrajiny späť v Olomouci

SITA|26. feb 2010 o 15:09

Slovenský futbalista Marek Kaščák so spoluhráčom zo Sigmy Olomouc Michalom Hubníkom napokon neprestúpia do ukrajinského druholigového klubu FK Volyň Luck.

OLOMOUC. Dôvodom, prečo sa obaja futbalisti vracajú späť na Hanú, je nezaplatená čiastka za transfer.

"Vo štvrtok nám mali poslať Ukrajinci peniaze, ale nestalo sa tak," uviedol športový riaditeľ Sigmy Jiří Kubíček a pokračoval: "Za Kaščákom i Hubníkom prišiel na izbu člen ukrajinského tímu a dal im letenky, že majú odcestovať domov. S vedením Lucku sa nám zatiaľ nepodarilo spojiť, takže ďalšie informácie nemáme. Doteraz rokovali férovo, takýto prístup som ešte nezažil."

Na Ukrajine sa prestupový termín končí v nedeľu 28. 2., ale pretože posledným pracovným dňom je piatok, musia sa všetky transfery uzavrieť už do polnoci 26. februára.

"To sa už nestane, je koniec. Zmluvy sú neplatné, ukrajinská strana si nesplnila podmienky," dodal J. Kubíček, ktorý nevylúčil, že obaja spomenutí hráči by mohli nastúpiť v drese olomouckého klubu v nedeľňajšom ligovom súboji proti 1. FC Slovácko.

Dvadsaťsedemročný rodák z Bardejova Marek Kaščák je v kádri Olomouca od februára 2006, ale za riekou Moravou pôsobí už od roku 2002. Okrem farieb Sigmy si obliekal aj dres druhého olomouckého klubu HFK a krátko bol tiež hráčom Zábřehu a Trenčína.

Cez zimu spolu s útočníkom Michalom Hubníkom dostal od športového riaditeľa SK Sigma Jiřího Kubíčka sľub, že v prípade zaujímavej zahraničnej ponuky môže z Olomouca odísť. Defenzívny záložník Kaščák bol už pred pár týždňami blízko k podpisu zmluvy s azerbajdžanským Neftči Baku, avizované hosťovanie sa však napokon nezrealizovalo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Kaščák s Hubníkom z Ukrajiny späť v Olomouci