Jágrova dovolenka? Nočný tréning po prílete z USA

(Autor: SITA/AP)
Tomáš Prokop|2. aug 2013 o 13:22

Český veterán sa chce vrátiť do New Jersey v najlepšej forme.

Iba pár hodín po prílete z USA už Jaromír Jágr absolvoval obľúbený nočný tréning na štadióne v Kladne. Potvrdil tak slová, ktoré povedal českým novinárom na letisku, že sa chce vrátiť do New Jersey v najlepšej forme.

Nočné tréningy sú pre útočníka jedny z najobľúbenejších. Aj preto dostal skoro vo všetkých klubov v NHL, v ktorých pôsobil, kľúče od tréningovej haly.

"Môže to byť moja posledná sezóna a chcem spraviť všetko preto, aby bola úspešná. Štyridsať dní dovolenky rád oželiem," hovoril Jágr.

Už po prílete pripustil, že počúva okolo seba skeptické hlasy o tom, že si len kazí meno. "Nezaujíma ma žiadne meno. Hokej skrátka milujem a chcem ho hrať ďalej. Vek je len číslo, rád by som ukázal ľuďom, že stárnuci človek nie je nepotrebný. Chcem obstáť aj v tomto veku."

Štyridsaťjedenročný krídelník priznal, že New Jersey si vybral hlavne preto, že z neho odišiel Kovaľčuk, čím sa mu otvorila šanca na prvé dva útoky.

Dôležitým faktorom pre Jágra je zmena životosprávy. Po porážke Bostonu vo finále play off priznal, že musí prestať jesť bábovku a piť kolu.

"Schudol som, stravujem sa inak. Môj jedálniček je zložený z rýb, ryže a cestovín, aj preto som ostal dlhšie v USA, lebo v Česku nie je taký výber," priznal v rozhovore pre idnes.cz.

Český veterán dodal, že nasledujúca sezóna bude pre neho v NHL asi posledná. "Musel by som fakt žiariť, aby sa to zmenilo."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Jágrova dovolenka? Nočný tréning po prílete z USA