Jáchym má zlomenú kľúčnu kosť

Cestujú pod Urpín. Poprad sa predstaví v Banskej Bystrici.
Cestujú pod Urpín. Poprad sa predstaví v Banskej Bystrici. (Autor: Richard Hudeček)
Sportnet|17. jan 2014 o 00:00

Hokejová extraliga dnes pokračuje zápasmi 40. kola. Popradskí kamzíci sa predstavia na ľade pod Urpínom v Banskej Bystrici.



POPRAD. Domácim patrí v tabuľke tretia priečka, Poprad je piaty, za baranmi zaostáva o šesť bodov. Z pohľadu tabuľkového postavenia oboch tímov tak pôjde o tzv. šesťbodový zápas.

Z doterajších štyroch vzájomných súbojov vyšli až trikrát víťazne Bystričania a len raz Popradčania. Barani vyhrali doma 5:2 a 2:0, pod Vysokými Tatrami sa najprv tešili z triumfu 3:2, aby v ostatnom dueli podľahli kamzíkom po divokom priebehu 5:6 až po predĺžení.

Pre Jáchyma sa sezóna zrejme skončila

Trénerovi Popradu Milanovi Jančuškovi pribudli na čele ďalšie vrásky. Český legionár Miloslav Jáchym, hrajúci v službách HK Poprad, sa v minulotýždňovom súboji v Nitre nepríjemne zranil.

Jeho diagnóza nevyzerá pre obranné rady kamzíkov priaznivo - zlomená kľúčna kosť. Hneď na druhý deň sa podrobil operačnému zákroku.

„Vyzerá to tak, že sa sezóna pre neho skončila,“ neradostne konštatoval tréner HK Poprad Milan Jančuška.

Ani minuloročná sezóna sa pre Jáchyma neskončila dobre, keď po bitke s košickým obrancom Martinom Štrbákom počas play off skončil so zlomenou čeľusťou.

V Nitre ani doma proti Martinu sa v zostave kamzíkov neobjavila stálica zadných radov Štefan Fabian. Jeho zranenie však nie je vážneho charakteru a nastúpiť by už mal v dnešnom dueli v Banskej Bystrici.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Jáchym má zlomenú kľúčnu kosť